Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Трапезни столове

Филтри

1-7 от 7 продукти

  1. СТОЛ ТРАПЕЗЕН ТОМИ ВЕНГЕ
    СТОЛ ТРАПЕЗЕН ТОМИ ВЕНГЕ
    69,00 лв.
  2. СТОЛ ТРАПЕЗЕН ТОМИ ОРЕХ
    СТОЛ ТРАПЕЗЕН ТОМИ ОРЕХ
    69,00 лв.
Филтри

1-7 от 7 продукти

Трапезните столове играят централна роля в подредбата и ползването на една трапезария. Едва на второ място след самата маса, на която седят всички, столовете са в лоното на семейния дух, поставяйки всеки член на семейство на равно разстояние един от друг.

Голямото разнообразие от продукти на пазара могат да направят избора на правилен и удобен комплект за трапезария доста трудна задача.

За да ви асистираме, екипът на TeMax.bg направи специална селекция от трапезни столове, с които можете да обзаведете своя дом и да обгърнете в стил себе си и своето семейство.

Разновидностите от трапезни столове, които ще намерите тук

Основната ни селекция от столове за трапеза се състоят от дървени столове с висок гръб, с и без подплата. Тези столове са най-често срещани, тъй като са най-лесни за производство, като възможността за тапициране варира значително.

Комбинирани с омекотяващ пълнеж, красива тапицерия и нежни текстили, дори най-семплите дървени столове тук искрят с изящност и първокачествена изработка.

След базовите модели ще откриете цяла гама от продукти предназначени да се ползват като част от комплект с вече налична в дома ви маса.

Ако прецените, можете и да изберете продукти, които са вече комплектувани. В случай, че искате да създаде колоритна комбинация, вие можете да изберете индивидуални столове, които да допълват своите различия.

Как да изберете правилните столове за трапеза

Изборът на трапезни столове може да варира в зависимост от няколко основни параметри. Първото съображение е техният брой – той ще диктува колко пространство ще има за седящите около масата, както и тяхното разпределение.

Традиционно около една трапеза има четири стола, но ако вашата потребности изисква повече или по-малко, то можете да я задоволите мигновени с нашата ефикасна система за селектиране на поръчки.

Освен брой, е важно да се определи това дали столовете имат висок гръб или по-нисък – това ще определи степента на комфорт на седящите.

Важно е и да се изберете видът на облегалката, някой хора твърдят, че правата облегалка е най-благоприятна за формата на гърба. Други твърдят, че леко заоблената форма следва най-правилно контура на гръбнака.

Нужно е, каквато и форма да изберете, те да има подплата и уплътняване, за да позволява на тялото да стои спокойно и в пълен комфорт през цялото време.

Усвояване на пълния капацитет на един дом – само с TeMax.bg

Да обзаведеш един дом чрез пазаруване от един единствен магазин е истинско предизвикателство, не само заради липсата на избор, но и заради цените.

За разлика от останалите, TeMax.bg може да ви предостави този комфорт и то на изключително добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от