Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -15% на всички стоки на 22, 23 и 24 Септември. Отстъпката се начислява в количката.

Пердета, завеси и корнизи

Филтри

1-32 от 380 продукти

Филтри

1-32 от 380 продукти

Ако се нуждаете от висок клас пердета, корнизи и щори, то значи сте попаднали на правилното място и в точния момент. Ние от TeMax предлагаме на своите клиенти една изключително богата палитра от предложения, които са селектирани така, че да задоволят дори най-претенциозните вкусове и предпочитания.

Постарали сме се до вас да достигат наистина свръх разнообразни предложения, които да отговарят на търсенето ви.

Защо да изберем TeMax за покупка на пердета, корнизи и щори?

Съществуват какви ли не причини, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин при обзавеждането на вашия дом. На първо място е разнообразието, което достига до вас. То ви позволява да инвестирате парите си във възможно най-правилният избор.

Преди да финализирате покупката можете да сравнявате, разглеждате, да задавате своите въпроси и едва след това да извършите съществената част, а именно плащането.

Разполагаме с цветен коктейл от завеси, които са във всевъзможни цветове. Те са подходящи за всяко едно помещение, било то спалня, хол, кухня, детска стая или друго. Можете да комбинирате цветовете на пердетата с тези на стените на стаята или цветът на обзавеждането.

Ако изпитвате затруднение, относно това, то не губете надежда. Нашите служители са в готовност да ви съдействат, така че крайният резултат ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Не са малко случаите, при които дамите и техните половинки не отдават особено важно значение на корнизите, тъй като в повечето случаи не успяват да попаднат на такива, чиято визия да привлече тяхното внимание.

Ние обаче ви обещаваме, че ще се сблъскате с наистина невероятни корнизи, които е почти неизбежно да се превърнат в основен акцент на цялото помещение. Можете да посочите цвят, който най-добре отговаря на вкусовете ви или да комбинирате с конкретните завеси, които ще поставите върху тях.

Предлагаме ви множество предложение, достигащи до вас на цени достъпни за масовия потребител. Съветваме ви да не изпускате тази уникална възможност в живота ви, която не се появява всеки ден и да се доверите на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от