Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Акумулатори и аксесоари

Филтри

1-32 от 67 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 67 продукти

Страница

Съхраняването на енергия под формата на електричество е в основата на технологичното развитие на човечеството.

Първите батерии някога създадени са били на основата на киселината, но модерните технологии позволяват за създаването на значително по-сигурни и стабилни източници.

При автомобилите акумулаторът играе особено важна роля при първоначалното подаване на електрически заряд към свещите.

При пропуск или провал на подаване на електричество, целият автомобил остава немобилен – затова е от особено значение какво е качеството на вашия акумулатор.

За да си гарантирате запалване от първия път всеки път, екипът на TeMax.bg създаде специална категория автоаксесоари - за акумулатори и аксесоари за тяхната поддръжка.

Основната ни селекция от акумулатори и аксесоари за тях

Акумулаторите могат да се ползват в много направления, не само при първоначалното завъртане на алтернатора и свещите на двигателя на един автомобил.

Те могат да се ползват като част от соларна инсталация, като запазват изработената от слънчевите колектори електроенергия за продължителен период от време.

Що се отнася до аксесоарите за тяхната поддръжка и по-правилна употреба, тук можете да намерите:

  • Зарядни за акумулатори с различна скорост на зареждане;
  • Четки за почистване на корозия от клемите на акумулатори;
  • Кабели за стартиране на акумулатор и пускане на стартов ток.

Кабелите за стартов ток имат различни рейтинги подходящи за различни акумулатори – такива с напрежение 1200A, 800A и 600A.

Акумулаторите и тяхната роля в живота на хората

Ролята на акумулатора зависи от нуждите на един потребител – те могат да бъдат ползвани както при автомобили, така и при електрокари при логистиката на складове. Високата сигурност на самата батерия зависи от качеството на връзките между различни клетки, както и на самите клетки.

По-качествените батерии траят доста по-дълго време като задържат заряд доста по-дълго време, но за сметка на това струват повече.

Те са отлична дългосрочна инвестиция, която може да се ползва както при задържане на соларна енергия, така и при стартирането на леки и тежки автомобили.

Запазването на стартовия заряд е от огромно значение, особено през зимата, когато скоростта на движението на електроните е доста по-ограничено и намалено.

Тук трябва да се разчита на потентността и качеството на връзките между различните клетки на батерията, за да се гарантира запалване всеки път.

Предложения на добра стойност подходящи за всеки – TeMax.bg

Това, което ни отличава от останалите, е че предоставяме избор за всеки, без значение какъв е неговия бюджет, какво търси или колко иска да купи. При нас можете да намерите идеални акумулатори и аксесоари за тях на отлична цена подходяща за всеки потребител.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от