Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Арки за градина

Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

Градинските арки са особено специален акцент за една градина. Те позволяват извайването на живи пълзящи растения, които удължават своята форма сезон след сезон, кулминирайки в една прекрасна, удивително луксозна и уютна градина.

За да намерите правилната за вас градинска арка, е желателно да пазарувате от място, което разполага с много предложения – затова TeMax.bg е идеалното решение за вас.

Тук ще намерите всякакви градински арки, от пирамидални до сводови конструкции от солиден метал или метални профили с предварително направени сглобки за лесен и бърз монтаж.

За какво се ползват градински акри

Градинските арки имат крайно декоративен и утилитарен характер и ролята им в градинарството е да позволят оформянето на пълзящи растения и храсти под конкретна форма.

Те предоставят нужната подкрепа и форма на едно пълзящо растение – форми, които задават крайната геометрия на живата конструкция. Последствие множество сезони, вие можете да оформите вашите растения така както вие пожелаете.

Арките имат важната роля да подкрепят безформените растения, като им дават солидна основа върху, която да растат. Те се монтират в основата на растенията, като целта тук е самото растение да израства от основата на самата арка, за да се намали времето за постигане на желаните резултати от градинарството.

Как да монтирате своята арка правилно

За да сте сигурни, че сте монтирали своята арка правилно и по възможно най-оптимален и сигурен начин, нашето предложение е да трамбовате мястото около основата на арките след монтаж.

Тези арки са предвидени да се поставят директно в почвата във вашата градина – желателно е ако около самата основа се поставят ситни камъни и глинеста почва. По този начин имате гаранция за добър дренаж и добро захващане на самата арка към основата.

Всички градински арки предоставени ви тук имат предварително подготвена основа, която се забожда в почвата директно. Трамбоването на земята около основата на арката ще гарантира по-добро сплъстяване на почвата, което намалява вероятността от изкривяване на арката под тежестта на самите растения.

Можете да използват дренажни камъни или речни камъни за горен слой, за да гарантирате оттичане на водата под основата на самата арка – един малък, но ценен градинарски съвет.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Сигурността при пазаруването идва от две неща – опит с даден търговец, и закупуване на продукт от известна марка. Ако искате да закупите нещо от търговец, с който не се запознати, но ви харесва какво предлага, то TeMax.bg е правилното място за вас.

Ние сме повече от 15 години на пазара, с 25 години опит в тази сфера и знаем, че можем да ви предложи най-доброто.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

За кои градини са подходящи градинските арки?

Монтирането на градинска арка ще придаде един интересен вид на вашата градина. Те са подходящи както за малки лехи и градини, така и за инсталиране в големи дворове. Арките, които ще намерите в онлайн магазина на TeMax.bg са изработени от метал. Към тях лесно могат да се увият пълзящи растения, които да се вдигнат нависоко.
Тези градински конструкции имат симетрична форма, която допълнително допринася за естетиката на вашата градинска площ. Монтирането на арка във вашата градина ще ви позволи да създадете по-подреден и стилен вид на вашето дворно пространство.

 

 

Трябва ли ми професионална помощ за монтажа на градинска арка?

Това е един от най-често задаваните въпроси от клиенти, които току-що са си закупили градинска арка от нашия магазин. Отговорът е, че с достатъчно желание и търпение, вие сами може да монтирате конструкцията.
Арките, които предлагаме са предназначени за директно монтиране в почвата. Преди да го направите трябва да трябва да сглобите съоръжението. Комплекта се състои от метални тръби, пръти, профили и перголи. Следвайте приложената схема, за да сглобите съоръжението. Преди да го монтирате на избраното от вас място ви съветваме да трамбовате земята. Това ще направи почвата по-сигурна и ще гарантира стабилността на конструкцията.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от