Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Съдове за цветя

Филтри

1-32 от 300 продукти

Филтри

1-32 от 300 продукти

Домът често се превръща в място, където хората имат възможността да се наслаждават на уют, хармония и красота, които самите те си създават.

Поради тази причина ние от TeMax сме ви селектирали едно наистина цветно разнообразие от всякакви видове съдове за цветя - саксии и цветарници, подходящи за външна декорация.

Съдове за цветя и външна декорация – обзаведете дома си по ваш вкус

Днес всеки един от вас има възможността да остави своя почерк при обзавеждането на своя дом. Благодарение на нашите уникални и неповторими предложения, вие не само ще внесете радост и нотки емоция на мястото, което обитавате, но и ще допълните цялостния екстериор и интериор, така както на вас ви харесва.

Предлагаме фигурки за градина, които са крайно разнообразни. Сред тях ще откриете добре познатите на всички градински джуджета, декоративни фигурки и много други. Те успяват да подчертаят добрия ви вкус и да се превърнат в акцент, който няма да остане незабелязан от нито един съсед.

Саксиите, които са на вашето внимание, са стилни, цветни, изящни и при направата им участват издръжливи материали, които гарантират за тяхното продължително използване. Подходящи са както за външно декориране, така и за вътрешно. Можете да ги съчетаете с останалата част от обзавеждането, спрямо цвят, форма, материал или друго.

Защо да изберете TeMax?

Съществуват редица причини, поради които да изберете TeMax, а не който и да е било друг търговски обект. На първо място няма как да не отбележим разнообразието, достигащо до вас. То позволява изцяло направата на добре информиран избор.

Освен това можете да се възползвате от нашите безплатни консултантски услуги. Служителите, които практикуват, в онлайн магазина ни, са в готовност да ви съдействат безотказно, така че да инвестирате своите пари за продукт, който наистина да се превърне в добра инвестиция.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и вашите домове. Ето защо не губете време, а се възползвайте от цветното разнообразие, съставено от саксии и външна декорация. Грабнете мечтаната от дълго време фигурка и допринесете за собственото си добро настроение.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви видовете съдове за цветя има?

Може да намерите разнообразни съдове за цветя направени от различни материали, където да отглеждате растения във вашия дом. Ето какви са основните видове съдове за растения:
* Керамични
Популярни са поради своят автентичен вид. Те са стабилни и дори тежки съдове, в които може да се отглеждат големи растения.
* Пластмасови
Това са едни от най-разпространените съдове за цветя. В нашият онлайн Temax.bg магазин предлагаме кашпи и саксии в различни форми чинийки и други пластмасови аксесоари за цветя.
* Глинени
Предпочитани са заради своята естествена и традиционна визия. Глинените съдове предлагат добри условия за корена на растението и им позволяват да диша.

 

Как да избера подходящия съд за цветя?

Когато избирате подходящият съд за цветя трябва да се съобразите със следните фактори:
* Размер
Трябва да изберете достатъчно голям съд, който без проблеми да събере коренната система на растението. За по-големите растения са подходящи по-големи по размер съдове.
* Материал
Той е важен не само от естетическа гледна точка, но и защото всеки един материал осигурява различни условия за растението.
* Дренаж
Съдът трябва да има дренажни отвори или друг вид дренажна система. Това е важно за доброто оттичане на излишната вода и пренапояването на кореновата система.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от