Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Градински чадъри

Филтри

1-15 от 15 продукти

Филтри

1-15 от 15 продукти

Заедно с шезлонга, чадърът е дин от основните символи на лятото! От плажа до градината, до басейна или на терасата, чадърът предлага защита от слънчевите лъчи, особено по време на най-горещите часове на деня. Може да се използва и за засенчване на кът за хранене или за прозорци от прекомерно слънчево облъчване.

Тук идва въпроса, как да изберем правилния градински чадър?

Първо, трябва да знаете какво ще правите с него. Ако търсите по-малък, лесен за носене, лесен за разтваряне и монтаж може да разгледате нашите модели за „Плажен чадър“. Той не е твърде голям и обикновено е направен от леки материали като алуминий.

Ако целта Ви е да обхванете по-голяма площ и да искате устойчивост на метеорологични влияния, градинските чадъри са идеалното решение.

Тяхната конструкция трябва да бъде здраво прикрепена към земята, за да се избегне опасно преобръщане, причинено от силен вятър или друга природна стихия. Повърхността за полагане трябва да бъде нивелирана и стабилна.

Класическите градински чадъри с централен стълб са удобни за поставяне в масивни маси или в специално пригодени стойки. Такива стойки могат да бъдат с водни резервоари, пясък или директно с готов бетонени плоскости. Основната им цел е да държат чадърите стабилно и на място.

Друг интересен тип чадъри са тези с вградено LED осветление. Те имат свойството да създават равномерна светлина в областта под чадъра вечерно време и плътна сянка в слънчевите дни. Те са подходящи за приятна вечеря в прохладните летни нощи и релакс под плътната сянка през по-топлите дни.

Чадърите в TeMax България се отличават с много добро качество и достъпна цена, продуктовата вариация и бърза доставка. Изберете Вашия модел и се свържете с нашия национален телефон, ако се колебаете, нашите консултанти са готови да отговорят на Вашите въпроси.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от