Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Предпазни средства и облекла

Филтри

1-32 от 179 продукти

Филтри

1-32 от 179 продукти

Ние от TeMax сме наясно с това колко опасна би могла да бъде строителната дейност, ако не сте помислили предварително за предпазните средства и облекла, които несъмнено ще игнорират висящите над вас заплахи.

Предлагаме ви богат асортимент от прецизно подбрани артикули, които вярваме, че ще задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Предпазни средства и облекла – защо да ги закупим от TeMax?

Редица са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от друг търговски обект. Ние уважаваме своите клиенти и в епицентъра на политиката на магазина заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с тях.

Поради тази причина сме се постарали до тях да достигат висок клас предпазни средства и облекла, които са дело на високото технологично равнище на едни от най-известните марки в света.

В тази категория ще се сблъскате с истински колорит, който е олицетворение на балансираното съотношение между качество и цена, достигащо до вас. Имате възможността да инвестирате парите си във висок клас продукт, който ще ви се отблагодари многократно, предлагайки ви надеждност и дълъг експлоатационен период.

Какви продукти откриваме в тази категория?

В подкатегорията ще откриете специализирани обувки, ръкавици от различни материи, работни обувки, гащеризони, наколенки, каски и още много друг предложения. В направата на всеки от тях участват висок клас материали, които са издръжливи и устойчиви. Това са го доказали многократно през годините.

В случай, че имате запитване, то бихте могли да се обърнете с въпрос към обслужващия ни персонал. Млади, амбицирани, с огромно количество и познания служители, са в готовност да ви съдействат за разрешаването на най-сложния за вас казус. Направете правилния избор, за който няма да съжалявате след време.

Осигурете си безопасност, която в никакъв случай не бива да подценявате. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от