Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Ванички и решетки

Когато става въпрос за боядисване на някакъв вид повърхност, то добре би било предварително да се замислите за всички онези пособия, които ще са ви крайно необходими.

Става въпрос за познатите на всички валяци, четки и ванички. Без тяхното наличие процесът по боядисване не би могъл да протече пълноценно. Важно е обаче преди всичко останало да бъдете наясно каква повърхност ще освежавате, както и размера и формата на пособията, които сте решили да използвате.

Съобразете избора на ваничка с размера и големината на четките и валяците, които вече сте закупили. Ако ли пък не сте се погрижили още за тези пособия, то нека ви напомним, че в онлайн магазина TeMax имаме стотици модели, които са прецизно селектирани, така че да отговорят на потребителското търсене.

Майсторите са наясно, че аксесоарите са изключително важно допълнение при извършването на всякакъв вид строителна дейност. за аматьорите това обаче не е известно и те често инвестират парите си в грешен продукт.

Защо да внимавате при избора на ваничка?

Съветваме ви да внимавате изключително много, когато избирате ваничка, тъй като от нея зависи до каква степен валякът ще попие от боята, подготвена за боядисване. Внимавайте да не се окаже накрая, че след потапяне той прелива или е нужно да правите празни курсове. Това единствено би ви въвлякло в преразход или по-скоро би удължило времето ви за извършването на освежаващо боядисване.

Ако не искате да се чувствате нелепо, докато избирате подходяща ваничка, то предлагаме да се допитате до нашите служители. Всеки един от тях е преминал през специално обучение, което му позволява днес да ви съветва и консултира, така че крайният ви избор да бъде правилен.

Ние от TeMax вярваме, че човек колкото и добре да живее, то в един момент решава да извърши цялостно или частично боядисване на стените и таваните в своя дом. Ако искате да се чувствате добре на мястото, което обитавате, то отдайте се на това приключение. При нас ще откриете всичко необходимо, служещо за задоволяване на вашите цветни страсти!

Прочети повече
Филтри

1-14 от 14 продукти

 1. ВАНИЧКА KANA 26/32СМ ЧЕРНА/ЧЕРВЕНА
  ВАНИЧКА KANA 26/32СМ ЧЕРНА/ЧЕРВЕНА
  2,19 лв.
 2. ВАНИЧКА KANA 32/36СМ ЧЕРНА/ЧЕРВЕНА
  ВАНИЧКА KANA 32/36СМ ЧЕРНА/ЧЕРВЕНА
  3,39 лв.
 3. ВАНИЧКА БОЯДЖИЙСКА 15/32CM
  ВАНИЧКА БОЯДЖИЙСКА 15/32CM
  0,99 лв.
 4. КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ 10Л
  КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ 10Л
  16,59 лв.
 5. КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ 16Л
  КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ 16Л
  19,89 лв.
 6. РЕШЕТКА ЗА КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ
  РЕШЕТКА ЗА КОФА NESPOLI ИЗИ ТАЧ
  6,79 лв.
Филтри

1-14 от 14 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от