Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ванички и решетки

Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

Когато става въпрос за боядисване на някакъв вид повърхност, то добре би било предварително да се замислите за всички онези пособия, които ще са ви крайно необходими.

Става въпрос за познатите на всички валяци, четки и ванички. Без тяхното наличие процесът по боядисване не би могъл да протече пълноценно. Важно е обаче преди всичко останало да бъдете наясно каква повърхност ще освежавате, както и размера и формата на пособията, които сте решили да използвате.

Съобразете избора на ваничка с размера и големината на четките и валяците, които вече сте закупили. Ако ли пък не сте се погрижили още за тези пособия, то нека ви напомним, че в онлайн магазина TeMax имаме стотици видове бояджийски инструменти, които са прецизно селектирани, така че да отговорят на потребителското търсене.

Майсторите са наясно, че аксесоарите са изключително важно допълнение при извършването на всякакъв вид строителна дейност. за аматьорите това обаче не е известно и те често инвестират парите си в грешен продукт.

Защо да внимавате при избора на ваничка?

Съветваме ви да внимавате изключително много, когато избирате ваничка, тъй като от нея зависи до каква степен валякът ще попие от боята, подготвена за боядисване. Внимавайте да не се окаже накрая, че след потапяне той прелива или е нужно да правите празни курсове. Това единствено би ви въвлякло в преразход или по-скоро би удължило времето ви за извършването на освежаващо боядисване.

Ако не искате да се чувствате нелепо, докато избирате подходяща ваничка, то предлагаме да се допитате до нашите служители. Всеки един от тях е преминал през специално обучение, което му позволява днес да ви съветва и консултира, така че крайният ви избор да бъде правилен.

Ние от TeMax вярваме, че човек колкото и добре да живее, то в един момент решава да извърши цялостно или частично боядисване на стените и таваните в своя дом. Ако искате да се чувствате добре на мястото, което обитавате, то отдайте се на това приключение. При нас ще откриете всичко необходимо, служещо за задоволяване на вашите цветни страсти!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от