Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дръжки

Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница

Довършителните работи по един дом винаги са обвързани с големи вълнения – все по-близо е моментът, в който ще се насладите на плодовете от работата си.

Поставянето на врати е един от онези етапи, които ви приближават неимоверно към края на усилията и осигуряват онзи уют, който идва с обзавеждането и обживяването на дома.

В завършващия етап има много подробности, които трябва да вземете под внимание при обзавеждането на дома. Част от тях са и дръжките, които ще поставите на вратите, за да стане домът пригоден за удобен живот.

Специално за вашия дом от TeMax.bg подбрахме богата колекция качествени дръжки за врата от доказани производители, които предлагаме на невероятно достъпни цени.

Защо са важни качествените дръжки за врати

Изборът на врати за вашия дом има огромна роля в това какъв ще бъде неговият облик и дали самите вие ще се чувствате уютно вътре. Не по-малко важен обаче е и изборът на дръжки за вашите врати, които могат по хармоничен начин да се впишат в естетиката, или да развалят елегантността на интериора.

Дръжката за врата е малък детайл, който може да не изглежда от голямо значение за облика на вашия дом, но когато става дума за интериорен дизайн дори най-малките детайли имат тежест.

Ето защо разнообразието в естетическа външност на моделите, които предлагаме, е впечатляващо. Дръжките се отличават с елегантна форма с разлика в стила, нюансите и излъчването.

Можете да намерите елегантни модели луксозни дръжки за врати, имитиращи, злато, сребро или бронз. Предлагаме и класически дръжки за врата с топка, както и такива, подходящи за секретна брава.

Предлагаме модели, които ще се впишат в различни стилове интериор, подходящи за интериорни врати, входни врати, или врати за баня.

Продуктите, предлагани от нас, се отличават и с изключително качество и устойчивост на износване. Те имат дълъг експлоатационен срок, доказан от дългосрочната гаранция, с която са придружени.

След като сте избрали дръжката, която най-много подхожда на стила на вашия интериор и собствените ви предпочитания, е време да си осигурите безопасност с качествени брави.

Защо да изберете дръжки за врати от TeMax.bg

Професионализмът е приоритет в общуването с нашите клиенти, тъй като главната ни цел е да отговорим на индивидуалните нужди и вкусове на всеки потребител.

Стремим се да обогатяваме непрекъснато гамата от предлаганите продукти, като ви предоставяме ненадминато разнообразие.

Подбираме продуктите си според високи критерии, за да предлагаме винаги най-доброто от световния пазар.

Когато избирете TeMax.bg, вие избирате ненадминато качество и съвременни технологии за строителството и дома.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от