Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Абсорбатори

Филтри

1-24 от 24 продукти

Филтри

1-24 от 24 продукти

За да бъде уютен един дом е изключително важно да има добре оборудвана и организирана кухня, която ви осигурява комфорт по време на готвенето. В противен случай то може да се превърне по-скоро в неприятно задължение, отколкото в любимо хоби.

Един от задължителните домакински електроуреди за кухнята, в която ще се наслаждавате на готвенето, е абсорбаторът. Той решава проблема с миризмите по време на готвене, които могат да имат изключително неприятни последствия.

За да ви отървава ефективно от миризмата е важно абсорбаторът да бъде мощен и качествен.

Ето защо за вашата кухня от TeMax.bg подбрахме абсорбатори от водещи марки, които притежават неоспорими качества, предлагани от нас на балансирана и достъпна цена.

Какви абсорбатори ще откриете при нас

Сред колекциите ни домакински електроуреди ще намерите разнообразни абсорбатори, отличаващи се с енергийна ефективност и голяма мощност.

Подбрали сме продукти от водещи български и световни производители на бяла техника и отопление.

Ако търсите мощен и тих абсорбатор за кухня, при нас ще намерите най-доброто решение. Предлагаме свободностоящи и стенни абсорбатори, както и такива за вграждане, които включват интегриран или телескопичен абсорбатор.

Сред нашите предложения ще намерите продуктът, който отговаря най-добре на вашите нужди и възможности.

Как да изберете абсорбатор

Първото, с което би трябвало да се съобразите при избора на абсорбатор е пространството, с което разполагате. Това ще предопредели неговия размер и вид.

Телескопичният абсорбатор е подходящ за малки кухни, тъй като е вграден и не заема пространство. Той притежава допълнителен панел който се издърпва, за да започне да работи абсорбаторът.

Друга важна характеристика, която да вземете под внимание, е консумираната мощност. За предпочитане е да потърсите модели с висока енергийна ефективност, за да оптимизирате потреблението на енергия и да намалите разходите си.

Избирайте модели с модерна и елегантна външност, които ще допълнят интериора на кухнята ви по стилен начин, за да се чувствате добре у дома.

Всички предлагани от нас модели се отличават с висока енергийна ефективност и естетическа визия.

TeMax.bg – всичко за вашия дом на изгодни цени

Професионалното отношение към клиента е водещ приоритет в нашата работа, затова предоставяме винаги изчерпателна информация относно качествата на продуктите ни.

Стремим се да предлагаме на своите клиенти достатъчно богато разнообразие, за да намерят именно продукта, който най-добре отговаря на индивидуалните им нужди и предпочитания.

За нас е важно да дадем възможност на всеки да оборудва дома си качествено, затова предлагаме продуктите си на достъпни цени и редовно правим промоции.

Възползвайте се от възможността да получите продукт с оптимални качества на ниска цена като поръчате от сайта на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от