Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Стълби и скелета

Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница
  1. СТЪЛБА АЛУМИНА 4Х3 МНОГОФУНКЦИОНАЛНА -16%
    СТЪЛБА АЛУМИНА 4Х3 МНОГОФУНКЦИОНАЛНА
    Специална цена 149,99 лв. Редовна цена 179,99 лв.
  2. СТЪЛБА АЛУМИНА 4Х4 МНОГОФУНКЦИОНАЛНА
    СТЪЛБА АЛУМИНА 4Х4 МНОГОФУНКЦИОНАЛНА
    239,99 лв.
Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница

Строителството е изключително трудоемка задача, която изисква не малка доза организираност, тежка физическа дейност, опит, умения, компетенции, както и подходящите помощници, като стълби и стелажи.

В онлайн магазина TeMax имате възможността да си закупите необходимия строителен инвентар за предстоящия ви ремонт. Ние ви предлагаме богато разнообразие от всякакви видове стълби и стелажи, при направата на които взимат участие различни видове материали.

Те са издръжливи и устойчиви – доказали са това многократно през годините.

Подбираме внимателно и прецизно всеки един от продуктите в нашата цветна палитра, така че да задоволяват вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Имате реалната привилегия с малко пари да се сдобиете с наистина качествен продукт, който да ви гарантира надеждност по време на работа и дълъг експлоатационен период. Едва ли някой от вас иска да закупи стълба, която да подмени скоро, след извършване на покупката.

Стълби и скелета – защо да изберете онлайн магазина TeMax?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин като основно място за пазаруване на всичко необходимо в сферата на строителството. Днес на пазара ще се сблъскате с какви ли не продукти, които са с неясен произход и трудно можете да им се доверите.

Това, което ни отличава от всички останали, е че ние ви предлагаме стоки, които са дело на високото технологично развитие на едни от най-известните производители в цял свят.

Избирайки нашия онлайн магазин, вие избирате качеството, което е перфектно балансирано с цената. Направете инвестиция, която да ви се отблагодари многократно напред във времето.

Освен това имате възможността да се възползвате от безплатна консултация. Служителите ни са на разположение по всяко едно време за вас. В готовност са да ви съветват с цел разрешаване на най-сложния казус.

И всичко това само тук и сега. Подкатегорията е подплатена с висококачествени стълби и стелажи, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент. Действайте разумно и прагматично. Ние сме на ваша страна.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са различните видови скелета на пазара?

Скелетата са временни конструкции , които често намират приложение в строителството и ремонтните дейности. Те се използват, когато трябва да се достигнат труднодостъпни места, които се намират на високо. Има няколко различни видове скелета, които се използват в определени ситуации или дейности.
*Рамкови скелета
Използват се за работа по сгради и конструкции и са изградени от метални рамки, които се закрепят една за друга чрез свързващи елементи и крачета.
*Мобилни скелета
Те са с по-малки размери и се използват за ремонтни дейности в дома. Тяхното предимство е лесното им придвижване, благодарение на колелцата, които имат.

Какви видове стълби за домакинство има?

В категорията Стълби и скелета в онлайн магазина на Temax.bg ще намерите няколко вида стълби, които имат приложение в домакинството. Сред тях има различни по размери и височина стълби изработени от метал, дърво или здрава пластмаса. Те се използват в строителството и довършителните ремонти дейности в дома.
*Сгъваеми стълби
Тези стълби са много удобни за съхранение, защото могат да се сгъват, което осигурява компактната им форма.
*Стълби с издърпващ механизъм
Тези модели имат механизъм, който позволява изтеглянето на допълнителен елемент. Така се получава по-висока стълба, която намира приложение в строителството.
*Дървени стълби
Тяхната височина не може да се регулира, но за сметка на това при нас ще намерите различни по височина дървени стълби.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от