Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Свредели

Филтри

1-5 от 5 продукти

 1. СВРЕДЕЛ МОТОРЕН TAYFUN 1.6KW 52СС
  СВРЕДЕЛ МОТОРЕН TAYFUN 1.6KW 52СС
  279,99 лв.
 2. СВРЕДЕЛ МОТОРЕН АГРОМАШИНИ 1.6KW 52СС 80
  СВРЕДЕЛ МОТОРЕН АГРОМАШИНИ 1.6KW 52СС 80
  299,99 лв.
 3. СВРЕДЛО O100Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  СВРЕДЛО O100Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  34,99 лв.
 4. СВРЕДЛО O150Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  СВРЕДЛО O150Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  39,99 лв.
 5. СВРЕДЛО O200Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  СВРЕДЛО O200Х820MM ЗА МОТ. СВРЕДЕЛ
  49,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

Голяма част от земеделската работа включва изкопната дейност. Всъщност изкопната дейност и преработката на земята са два от най-първите ангажимента на земеделието, в това число и изкопаването на дълбоки дупки за огради, основи за лозя и създаване на насаждения.

Това не е никак лесна или лека дейност, особено ако земята не е била обръщана скоро време. Тя представлява корав противник, който само правилните свредели могат да победят.

Защо моторните свредели са толкова търсен продукт

Това, което прави тези свредели толкова търсен продукт, е огромното бреме, което тяхната ефикасна работа, сваля от плещите на своите собственици. Тяхната моторизирана сила с лекота се справя с дори на коравата и суха земята, създавайки желания на дълбочина и ширина отвор.

Благодарение на тях, работа, която на ръка би ви отнела поне 15 минути, сега се свършва за по-малко от минута, в това число запалването и загрявката на мотора. Всеки, на когото му се налага да копае дупки за нови насаждения от дървета, станове или основи за къща, много добре знае колко време и усилия изисква да се достигне на правилната дълбочина.

Но когато разполагаш с моторен свредел вие сте способни и ефикасни, можейки да направите това, което хората преди вас не са могли.

Какво трябва да знаете преди да купите

Предхождащ всеки правилен избор, има процес на селектиране, чиято роля е да отсее необходимите качества на един продукт или предмет. В случая със свределите, един от най-ценните моменти е това да се види мощността на двигателя.

Тя се измерва както във W (ватове) така и в конски сили. Мощността ще определи това колко напрежение и сила може една машина от този вид да упражни над почвата под себе си.

Мощността е важна, понеже една машина трябва не само да разделя пластовете почва под себе си, но и да ги изважда нагоре. При по-дълбоките изкопи в необработена земя, подобна задача може да бъде доста трудна и да се окаже бреме за малкия мотор.

Затова, когато избирате вашите моторни свредели, винаги наблягайте на мощността на първо място и широчината на длетото на второ място. Всичко останало е въпрос на удобство и реален опит с други подобни инструменти.

Намерете най-изгодната сделка на TeMax.bg

Когато човек търси градинска техника той реално следи за две неща – цена и качество, като цената почти винаги печели по важност. На TeMax.bg няма да ви се налага да избирате между двете, защото ще притежавате качествена машина на достъпна цена.

За мнозина това е оправдана инвестиция, но когато качеството ѝ е гарантирано, тя е по-лесна за правене.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от