Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Свредели

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Голяма част от земеделската работа включва изкопната дейност. Всъщност изкопната дейност и преработката на земята са два от най-първите ангажимента на земеделието, в това число и изкопаването на дълбоки дупки за огради, основи за лозя и създаване на насаждения.

Това не е никак лесна или лека дейност, особено ако земята не е била обръщана скоро време. Тя представлява корав противник, който само правилните свредели могат да победят.

Защо моторните свредели са толкова търсен продукт

Това, което прави тези свредели толкова търсен продукт, е огромното бреме, което тяхната ефикасна работа, сваля от плещите на своите собственици. Тяхната моторизирана сила с лекота се справя с дори на коравата и суха земята, създавайки желания на дълбочина и ширина отвор.

Благодарение на тях, работа, която на ръка би ви отнела поне 15 минути, сега се свършва за по-малко от минута, в това число запалването и загрявката на мотора. Всеки, на когото му се налага да копае дупки за нови насаждения от дървета, станове или основи за къща, много добре знае колко време и усилия изисква да се достигне на правилната дълбочина.

Но когато разполагаш с моторен свредел вие сте способни и ефикасни, можейки да направите това, което хората преди вас не са могли.

Какво трябва да знаете преди да купите

Предхождащ всеки правилен избор, има процес на селектиране, чиято роля е да отсее необходимите качества на един продукт или предмет. В случая със свределите, един от най-ценните моменти е това да се види мощността на двигателя.

Тя се измерва както във W (ватове) така и в конски сили. Мощността ще определи това колко напрежение и сила може една машина от този вид да упражни над почвата под себе си.

Мощността е важна, понеже една машина трябва не само да разделя пластовете почва под себе си, но и да ги изважда нагоре. При по-дълбоките изкопи в необработена земя, подобна задача може да бъде доста трудна и да се окаже бреме за малкия мотор.

Затова, когато избирате вашите моторни свредели, винаги наблягайте на мощността на първо място и широчината на длетото на второ място. Всичко останало е въпрос на удобство и реален опит с други подобни инструменти.

Намерете най-изгодната сделка на TeMax.bg

Когато човек търси градинска техника той реално следи за две неща – цена и качество, като цената почти винаги печели по важност. На TeMax.bg няма да ви се налага да избирате между двете, защото ще притежавате качествена машина на достъпна цена.

За мнозина това е оправдана инвестиция, но когато качеството ѝ е гарантирано, тя е по-лесна за правене.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от