Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Слепени плоскости

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Ако сте от хората, които обичат да влагат внимание във всеки детайл у дома и предпочитате сами да изработите някои интериорни елементи, така че да вложите собствения си майсторлък, вкус и усет, то едва ли работата с дърво ви е чужда.

В такъв случай ние искаме да ви предложим удобен за работа дървен материал, който може да ви послужи за завършването на множество DIY проекти с лекота. Разгледайте предложенията ни в тази категория и ако харесате някой конкретен материал може да поръчате направо онлайн до всяка точка на страната.

Качествени слепени плоскости за уникални DIY проекти

Слепените плоскости, които събираме в тази продуктова категория на TeMax.bg могат да предложат всички най-търсени качества, когато става въпрос за такъв тип продукти. Работата с тях е лека и удобна, имат множество приложения, здрави са, но едновременно с това са податливи на обработка и имат добра устойчивост.

Тук ще откриете плоскости, съставени от слепени с помощта на устойчиви залепващи агенти по специална технология дървесни греди от иглолистни дървета с чудесни технически характеристики и наистина красива естествена дървесна визия. Плоскостите са с гладка еднородна повърхност, издържат на огъване, имат добра плътност и са една от най-предпочитаните алтернативи на масивното дърво.

Те са идеални за изработване на чекмеджета, шкафове, етажерки, полици, рамки на легла, както и за изграждането на креативни декоративни елементи по стената като стенни панели. Могат да се използват дори за създаване на ефект ламперия.

Използването на слепени плоскости и други подобни компоненти от раздела дървен материал внася уют в интериора, тъй като излъчват естествената красота и топлота на дървото.

Предимство на този тип дървени компоненти е, че са по-леки от масивното дърво, което повишава удобството при работа с тях. Макар, че не са така здрави като масива, те също предлагат стабилност и издръжливост на продължаваща дълго във времето употреба. Предлагат по-добра устойчивост на влага. Всичко това ги прави едно чудесно практично решение за интериора на дома и вилата.

Защо да поръчате от TeMax

Независимо дали търсите слепени плотове от дъб, дървени плотове за маси, слепени дървени плотове, илолистен плот от слепени греди или други видове слепени плоскости, качеството, което ще откриете в TeMax.bg си заслужава вашето внимание. Цената, която можем да ви предложим и нейното съотношение с качеството си заслужават вашата поръчка. Затова не се колебайте и я направете още сега с няколко бързи кликвания на нашия сайт.

Може да се доверите на дългогодишните ни опит и лоялност, градени в продължение на повече от десетилетие. Разчитайте на нас за доставката на качествени и изгодни уреди, мебели, инструменти, пособия, машини, строителни компоненти, авто и градински принадлежности, защото ние се грижим винаги да получавате най-доброто за съответните ценови класове.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от