Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински комплекти

Филтри

1-21 от 21 продукти

 1. К-КТ PVC LUXOR С ВЪЗГЛАВНИЦИ МОКА -30%
  К-КТ PVC LUXOR С ВЪЗГЛАВНИЦИ МОКА
  Специална цена 279,99 лв. Редовна цена 399,99 лв.
 2. К-КТ PVC LUXOR С ВЪЗГЛАВНИЦИ СИВ -30%
  К-КТ PVC LUXOR С ВЪЗГЛАВНИЦИ СИВ
  Специална цена 279,99 лв. Редовна цена 399,99 лв.
 3. К-КТ PVC NEBRASKA С ВЪЗГЛАВНИЦИ АНТРАЦИТ
 4. К-КТ PVC NEBRASKA С ВЪЗГЛАВНИЦИ КАФЯВ
Филтри

1-21 от 21 продукти

Едва ли ще намерите частна градина или двор без поне някаква форма на градинска мебел в нея, без значение дали са направени от пластмаса или ковано желязо.

Това е така понеже българите обичат да седят в природата и да се наслаждават на почивка, спокойствие и разтуха – така оставяме проблемите назад, дори да е поне за минутка-две.

С какви градински комплекти разполагаме

Както сами можете да се уверите, в онлайн магазина на TeMax.bg има доста избори на градински комплекти с различни размери, от различни материали и различни приложения.

Колкото и да са различни, това, което обобщава нашите градински сетове е че са направени за външни приложения и че поддръжката им не е чак толкова изискваща, колкото е при мебелите за интериора на дома.

Това е така, тъй като тези мебели са направени от материали, които са издръжливи не само на дъжд, сняг и ветрове, но и на слънцето и неговите деградиращи UV лъчи.

Реално разполагаме както с малки, тройни градински комплекти, така и с по-големи такива, които са цели дивани, заедно с възглавниците и всички други познати удобства.

Друг общ елемент, който всички подобни комплекти имат, е че реално всички идват със столове и маса, освен една малка бройка, която е специално създадена, за да достави повече пространство за сядане.

Подобни комплекти спокойно могат да бъдат комбинирани с друг вид маса, която да пасне на конкретния дизайн.

Какво трябва да има във вашия градински комплект

За един подобен комплект е задължително да има достатъчно място за сядане за повече от 2-ма души както и да има маса, която да побира достатъчно от нуждите на седящите.

Размерите на масата могат да варират, но формата трябва да бъде приветстваща, за препоръчване да бъде кръгла или поне когато е квадратна да е достатъчно голяма, за ползване от всички седящи.

Важно е и комплектът, който изберете, да си отива с околността на вашата градина, като е желателно да има някакви естетични препратки към неща, които са вече налични във вашата градина. Това може да се орнаменти от оградата, фасадата на къщата или дори други мебели, които вече притежавате.

Какво прави TeMax.bg толкова доверена дестинация за пазаруване

Целта на екипа на TeMax.bg, още от самото му създаване, е да осигури удобство на всички наши посетители.

Смятаме, че с тази категория за градински мебели и комплекти доказваме, че тук ще намерите не само правилния естетичен и практичен избор, но и че ще го намерите на доста добра, разумна и справедлива цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от