Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Косачки за трева

Филтри

1-19 от 19 продукти

Филтри

1-19 от 19 продукти

Ние ви предлагаме не малко на брой косачки и тримери, които вярваме, че ще ви послужат за правилното поддържане на вашите градини и дворни пространства.

Нашето продуктово многообразие от градински машини има за цел да промени живота ви, без да се налага да нанася корекции върху банковите ви сметки. Косачките и тримерите, които прецизно сме селектирали за вас, са продукти на едни от най-известните марки в света.

Тяхната основна функция е да поддържат вашата морава във вид, умеещ да радва сетивата ви. Ние знаем кое е най-доброто за вас и сме вложили всичките си усилия то да достига на цени, достъпни за масовия потребител.

Косачки за трева – разнообразие, за което не сте подозирали

Онлайн магазинът TeMax е препълнен с най-разнообразни продукти, имащи за цел да ви осигурят комфорт, удобство и да бъдат ваш верен спътник при изпълняването на ежедневните задачи. В този ред на мисли ние сме подбрали бензинови косачки и тримери, при направата на които участват издръжливи и устойчиви материали, тествани многократно във времето.

Наистина ли желаете градината ви да изглежда блестящо и тревата да бъде изравнена безупречно? Е, попаднали сте на правилното място, където имаме решения, отговарящи на търсенето ви.

Единствената ви задача е сами да изберете коя точно бензинова или електрическа косачка да закупите, като се съобразите с това за каква цел ви е необходима, както е честота на използването й.

Всички продукти в тази категория се различават един от друг, спрямо дизайн, функции, предназначение и цена. Гарантираме ви, че който от тях да изберете, то вие ще си осигурите надеждност и дълъг експлоатационен период, на който да се наслаждавате години наред, без нужда от скорошна подмяна.

Разнообразните косачки и тримери са свръх висококачествени изобретения, които ще ви лишат от дългите часове труд, инвестиран в поддръжката на дворното пространство. С тях косенето на трева е като детска игра, носеща ви наслада и удоволствие. Доверете ни е и няма да съжалявате за направения избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Каква е разликата между самоходна и ръчна косачка?

Може би се досещате, че самоходната косачка за трева е тази, която има вграден двигател. Ръчната косачка, от друга страна, няма двигател и се движи чрез тласкане напред от човека, който я използва.Първият вид използва енергията и мощността от двигател, а втория физическо усилие. Това прави всеки от двата вида подходящ за използване на различни по вид тревни площи.Със самоходната косачка за трева по-лесно се обработват големи тревни площи с буйна трева. Ръчните косачки намират приложение в поддържането на малки дворни пространства, на които тревата е ниска и крехка.

 

Каква е подходящата височина на косене за тревата?

Отговорът може да варира от типа трева, разположението на тревната площ и вашите лични предпочитания. Експертите по градинарство и тревни площи, които работят за Temax.bg съветват да не се отстранява повече от една трета от височината на тревата. Препоръчителната височина е между 5 и 8 см, като така тревната площ изглежда най-поддържана.Повечето косачки за трева могат да се настроят според предпочитана от вас дължина на косене. Така може лесно да оформите някои площи да са с по-голяма дължина на тревата, а други с по-ниска и да създадете по-интересно оформление.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от