Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Вакуум лапи

Филтри

1-2 от 2 продукти

Филтри

1-2 от 2 продукти

Вакуум лапите са от онези строителни инструменти, които могат да спестят невероятно много грижи, труд и време. Ако се занимавате с инсталация на стъклопаркети, сте предприятие за дограма, или искате безопасен начин за носене на огледала, тогава нашите вакуум лапи са точно за вас.

Те ви позволяват да захванете гладки повърхности без да се налага да използвате ремъци или да изморявате ръцете си. Опериращи на основата на вакуума, тези лапи не оставят следи от лепила или други вещества по прозрачните или огледални чисти повърхности, които носите.

Предимствата на това да ползвате вакуум лапи

Много професионалисти, които използват вакуумни лапи разчитат на тях за две неща – да захванат здраво и плътно към гладката основа, и да могат да вдигнат голяма тежест без проблем.

Ако се наложи да носите тежък стъклопаркет или гладка плоскост, или трябва да използвате носачи като ремъци, или трябва да използвате лапи.

Причината много специалисти да използват лапи, е тъй като те позволяват за създаване на точка за захващане точно там, където ви е най-удобно.

Друго голямо предимство от това да използвате вакуум лапи, е фактът, че можете да вържете въже за тях и да използвате подемни за транспортиране на тежък товар.

Така се ограничава движението в самото стъкло, което намалява вероятността от счупване, пропукване или други последици.

Как да сте сигурни, че лапите правят добър вакуум

Това, което кара много хора без опит в областта с пренасянето на тежки стъкла, да се страхуват от ползване на лапи, е опасението, че вакуумът им може да изпусне.

Въпреки, че това е вероятност, която е наистина реална, много професионалисти избират да оперират с лапи вместо други методи на пренасяне на тежки стъкла.

Това е така, понеже те знаят как да накарат лапата да захване наистина добре към стъклото.

Нужни са два основни компонента – първото нужно нещо е основата да е чиста от прах и мазни следи. След това е нужно лапата да бъде чиста и леко навлажнена.

За да направи тя добра връзка между гладката основа, нейната гума трябва да бъде мека и пластична, ако е втвърдена, и не се огъва лесно, това значи, че няма да държи така добре.

Какви са предимствата от това да пазарувате през TeMax.bg

Най-голямото предимство на това да пазарувате от TeMax.bg, е това, че можете да намерите всевъзможни инструменти за всякакви цели и индустрии.

Ако вашата цел е да направите отличен избор без накрая да съжалявате, то тогава ние сме идеалният онлайн магазин за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от