Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Покривни прозорци и изходи

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Важна роля в планирането на строителството на покрива и подпокривното пространство, както и в усвояването на последното е внимателното подбиране на местата за внедряване на покривни прозорци и изходи. И двата вида покривни отвори имат своето функционално и практично значение и без тях биха се открили съществени затруднения при експлоатирането на покрива и пространството под него.

За да избегнете това, в TeMax.bg предлагаме на ваше разположение богата гама материали за покрив, както и прозорци за покрив и изходи за покрив от лидери в бранша на родно, европейско и световно ниво.

Качествени покривни прозорци и изходи за практичен достъп до слънцето

Точно това можем да ви предложим тук, след като нашите експерти откриха кои са най-практичните, качествени, здрави, устойчиви на времето, функционални и ефективни решения за внедряване на практичен отвор в покрива.

Това е инвестиция, която обикновено се прави веднъж и то при поставянето на началото на обитаването на дома. А ако вземете правилното решение, избирайки наистина качествени покривни прозорци и изходи за покрив, този избор ще бъде направен и веднъж завинаги. И това не е единствената причина, поради която да гледате на покупката на прозорец за покрив или изход за покрив като на една добра инвестиция за дълго време напред.

Тук ще откриете изходи и капандури за покрив, изход за необитаемо подпокривно пространство, изходи за покрив с обшивка, отворяеми и неотворяеми покривни прозорци.

Защо е важно всяка сграда да има покривни прозорци и изходи

Когато става въпрос за изход за покрив, или назоваван още като капандура за покрив, тази типична част от покрива е необходима за няколко много важни аспекти при на ефективното строителство.

 Капандурата за покрив служи за осигуряване на достъп до покрива, което я прави изключително приложима в случай на авария. Освен това изходите за покрив са необходими, за да може лесно и бързо да се достъпва надпокривното пространство, в случай на необходимост от поправяне на покрива и други подобни. Те имат и своята практичност по отношение на правилната вентилация на сградата.

Капандури за покрив се използват, когато непосредствено под покрива няма обитаеми помещения. Когато подпокривното пространство е усвоено и се използва за жилищни и битови нужди, тук е важно да се поставят покривни прозорци.

Един качествен прозорец за покрив разполага с влаго- и топлоизолиращи компоненти, които правят използването на прозореца енергоефективно. Изходите за покрив не предлагат такива. Тъй като тук става въпрос за обитаеми помещения, прозорците за покрив имат важната функция да внесат повече светлина и свеж въздух.

Когато става въпрос за прозорец за покрив или изход за покрив цената не бива да ви притеснява. В тази насока TeMax.bg ви осигурява качествени покривни прозорци и изходи на цена, отговаряща на предложените характеристики и дълготрайността на употреба. Затова не се притеснявайте да поръчате директно от нас още днес!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от