Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Аксесоари за баня и комплекти

Едно нещо, което често пропускаме в нашия дом и неговото обзавеждане са стоящите аксесоари за баня. Не е тайна, че този тип удобства, които спомагат за по-добрия ни живот са често приемани за даденост, а истината е, че без тях банята нямаше да бъде същата.

Комплекти аксесоари за баня - какво да очаквате

Неща като кутиите за сапун, сетовете за баня, огранайзерите и други малки битови трикове са фундаментални за „потребителското ни преживяване“ всяка сутрин, когато често със сънени или насапунисани очи се опитваме да ги открием. Точно там – на една ръка разстояние, за да бъдат от полза и да създават онзи неповторим уют, който наричаме дом.

Макар и често определяни като скучни стоки за пазаруване, за разлика от дрехите например, то т.нар. комплекти аксесоари за баня са нещото, без което съвременната цивилизация не би била същата.

А това по един неповторим начин и за милионен път подчертава, че понякога най-важните неща в живота са онези, малките, незабележимите.

Екипът на Temax е подбрал за вас, нашите приятели и клиенти, продукти, които да гарантират 100% удовлетворение при експлоатация. Тези комплекти аксесоари за баня ще оставят онова леко и неописуемо с думи усещане, което получаваме след всяко наше добро решение. Това разбира се важи в максимална степен за един рационално-прагматичен човек.

Ако все пак не сте сигурни дали сте избрали подходящия комплект за вашата баня, то не се колебайте да се обърнете към наш консултант онлайн или в нашите офлайн магазини. Така ще докажем, че доброто обслужване, качествените продукти и отличната ценова политика са гаранция за успех. И за нас, и за вас.

Прочети повече
Филтри

1-32 от 208 продукти

 1. ДИСПЕНСЪР IKIGAI BAMBOO
  ДИСПЕНСЪР IKIGAI BAMBOO
  8,99 лв.
 2. ДОЗАТОР MODERN ЗА ТЕЧЕН САПУН
  ДОЗАТОР MODERN ЗА ТЕЧЕН САПУН
  39,59 лв.
 3. ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  34,59 лв.
 4. ДОЗАТОР ЗА САПУН MODERN САТЕН
  ДОЗАТОР ЗА САПУН MODERN САТЕН
  39,59 лв.
 5. ДОЗАТОР ЗА ТЕЧЕН UNO САПУН
  ДОЗАТОР ЗА ТЕЧЕН UNO САПУН
  45,89 лв.
Филтри

1-32 от 208 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от