Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Гаечни ключове

Филтри

1-32 от 83 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 83 продукти

Страница

Гаечните ключове са полезни навсякъде, от сглобяване на детска площадка, до смяна на гума – те имат масово приложения на много места покрай нас. Затова от TeMax.bg подбрахме най-различни стандарти и видове гаечни ключове, с които да се справите с нужните задачи без да се натоварвате излишно.

Какви гаечни ключове ще откриете тук

Гаечен е инструментът, който е специфично създаден да завърта или отвърта една гайка. Те могат да бъдат както обикновени, шестостенни така и крастати, каквито най-често се срещат в багажниците на колите.

Реално те могат да варират в своите вместимости за размер на гайка – от 6мм до 32мм, като в различните комплекти можете да откриете и по-фини или големи стандарти.

Освен основните видове ключове, тук ще откриете и:

  • Ключове с два размера;
  • Глухи ключове;
  • Ключове лула;
  • Комбинирани ключове;
  • Ключове тресчотка;
  • Срязани ключове;
  • Шестостенни ключове.

Всички изложени тук ключове могат да се намерят в диапазон от най-различни размери. Тресчотните ключове, които са предназначени за по-фина и не толкова силова работа, са с по-ограничен диапазон от размери, но за сметка на това могат да спестят много работа и въртене.

Минимално усилие при търсене – ето как

Вместо да полагате усилия и да се чудите какви видове ръчни инструменти са ви нужни, можете да изберете цял комплект от стандартни гаечни ключове, с които да покриете над 98% от вашите механични нужди. За нестандартните размери, тези, които са в инчове, се налага или употребата на раздвижен ключ или адаптивен гаечен ключ.

Желателно е, ако вашата дейност зависи от достъпност до болтове и гайки, да разполагате както с комплект от глухи ключове, така и ключове тип лула.

Техният нестандартен офсет от центъра на движението ви позволява да достигнете тесни пространства, които иначе не бихте могли. Ако се чудите за какво са полезни рязаните ключове, то тогава не сте изпадали в ситуацията, при която ви е нужен по-тънък и фин ключ със стандартен размер.

Що се отнася да глухите ключове, те са безрезервно едно от най-ценните придобивки за един комплект от инструменти, тъй като ви дават доста голям контрол. При използване на лост от първи род, вие можете да затегнете или развиете една гайка без да полагате толкова големи усилия.

Защо TeMax.bg има толкова богата селекция

Всички сме изпадали в ситуация, в която ни трябва инструмент, но той не е наличен – това е неприятно, обезоръжаващо и безкрайно дразнещо. За да предотвратим това, нашият екип събра всички най-ценни и често ползвани ключове за гайки, от които един мъж може да има нужда – и всичко на доста добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от