Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Арматури и механизми за тоалетни казанчета

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

Модерната тоалетна е едно от най-ценените и често ползвани изобретения на 20-и век, но без тоалетното казанче и неговия механизъм, едва ли щеше да е толкова любим колкото е сега.

Това, на което се натъкваме като разгледаме различните арматури и механизми за тоалетни казанчета, е че те работят семпло, но и доста интелигентно – без тях животът ни със сигурност щеше да е по-труден.

Защо ви трябват качествени арматури и механизми за тоалетни казанчета

Това, което прави почистването на тоалетната чиния по-лесен и бърз процес е силата на струята, която се определя от вида на казанчето, неговата вместимост и от механизма вътре. Ако частите не са от високо качество, то има голяма вероятност да ви се налага да ги подменяте често, а това е не само неудобство, но и доста голяма занимавка.

За да си спестите неудобството и проблемите покрай подмяната и намирането на правилния механизъм, просто елиминирайте възможността за грешка и закупете най-доброто на пазара, което се предлага в онлайн магазина на TeMax.bg.

Друга важна причина, поради която трябва да заложите на качествените материали, е тяхната по-голяма производителност.

Те заемат по-малко пространство в казанчето, вършат по-добра работа и не се налага толкова честа поддръжка. Хубаво е и материалите, от които е направен един механизъм за казанче на тоалетна, да бъдат от издръжлива пластмаса, която не гние и не се изтънява с времето.

Подобен вид пластмаса може да се счита тази с подсилена конструкция от фибростъкло, но такъв вид разработка отнема повече време и изисква повече пари от страна на производителя. В крайна сметка инвестиция от този калибър си заслужава, понеже така поне ще знаете точно с какво разполагате и няма да се съмнявате в качеството на вашето казанче.

Поддръжка на механизъм на тоалетно казанче

За да се поддържа механизмът на казанчето на една тоалетна в оптимално състояние, е желателно да се почиства от време на време. Най-уязвимата и често проблемна част, на който и да е механизъм, е уплътнението между буталото на механизма, както и отводната тръба водеща към улеите за изпускане на водата.

Най-честият проблем там, е че се събира утайка и котлен камък от водата и не е възможно плътното затваряне между изпразването и пълненето на казанчето. Поради тази причина, казанчето често не е достатъчно пълно за достигане на по-силна и ефикасна струя.

Начинът за поддръжка е да се почиства точна тази част от наслоявания и котлен камък – може и да се сменят уплътненията, за да се направи по-добра тапа.

Какво ще получите при пазаруване през TeMax.bg

Това, което ще получите, когато пазарувате за вашите арматури и механизми за тоалетни казанчета, е коректност от страна нашите служители както и висока компетенция по темата.

Ако не сте сигурни какво точно да закупите, по какъв начин да подходите при селекцията или просто се двоумите между два различни модела, можете да се свържете с нас по всяко време.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от