Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лична грижа

Филтри

1-27 от 27 продукти

Филтри

1-27 от 27 продукти

Грижата за личната хигиена е важен фактор за нашето здраве. Няма човек, който да не знае това, но истината е, че забързаният начин на живот възпрепятства правилната лична грижа.

Правилната хигиена е особено важна, когато извършваме битови ремонти и освежавания в дома. В случаите, в които използваме препарати за почистване, бои или други химични разтвори е важно да предпазваме кожата и тялото си от навлизане на вредни вещества.

В онлайн магазин на Temax.bg ще намерите не само всички нужни инструменти, материали и пособия за следващия ви голям проект, но и продукти, с които да се погрижите за личната си хигиена по време на изпълнението му. 

Какви пособия за лична грижа може да поръчате от нас

Погрижете се за защитата и хигиената си по време на ремонт или през ежедневието с продуктите за лична грижа, които сме събрали в раздела Почистващи препарати в нашия онлайн магазин. При нас ще намерите следните незаменими помощници в прилагането на лична грижа:

  • Антибактериален дезинфектант с марка Max 1L;
  • Антибактериален дезинфектант с пръскало на Max 500мл;
  • Дезинфектант за повърхности PERILIS 1Л;
  • Дезинфектант за ръце CLINNALL 1Л;
  • Крем „Работливи ръце“ в различни разфасовки;
  • Предпазваща маска за лице – 50 броя в кутия;
  • Минерална паста за замърсени ръце;
  • Пясъчнообразна паста за измиване на ръце;

Какво представлява пастата за замърсени ръце и как се използва 

Това е един изключително интересен продукт, който се използва все по-често за прилагане на лична грижа. Тази паста се предлага под формата на крем с висока концентрация или прах, който наподобява пясък.

Пастата за замърсени ръце се използва за премахване на масла, смазки и сажди от ръцете. Крем-пастата има по-високо pH в сравнение с другите почистващи препарати, което помага за бързото отстраняване на мазни вещества от кожата. Блестящият ефект на почистващата паста се дължи на дълбокото ѝ проникване в замърсените участъци и допълнителното свойство за хидратация на кожата.

Този продукт се използва изключително лесно. Това, което трябва да направите е да нанесете обилно количество от пастата върху ръцете си и да разнесете старателно. След като сте сигурни, че продуктът е приложил действието си следва да изплакнете ръцете си с обилно количество вода.

Този вид продукт за лична грижа е безвреден за кожата. Препоръчително е да се съхранява далече от деца.

Поръчайте продукти за лична грижа от Temax.bg

Личната грижа и безопасност трябва да са приоритет номер едно при извършването на която и да е дейност. Подсигурете се и поръчайте продукти за лична грижа от нашия онлайн магазин.

Информирайте се за условията за доставка в раздел Доставки и плащания.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от