Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Прибори за готвене

Филтри

1-32 от 106 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 106 продукти

Страница

Процесът на готвене минава през много етапи, като крайната му цел е да се получи вкусна и питателна храна. Но за да се стигне дотам, първо са нужни правилните принадлежности, затова ние от TeMax.bg събрахме всички нужни и полезни прибори за готвене на едно място, за да намерите лесно точно, това което ще ви помогне в кухнята.

От какви материали са направени тези прибори за готвене

Материалите на различните прибори варират значително. Основният фактор, който определя от какво ще бъде направен даден прибор, е това за какво точно ще се ползва той.

Принадлежностите за кухня, които ще бъдат излагани на висока температура, са направени от специални термоустройчиви полимерни смеси и метали, за да служат на всеки домашен готвач правилно. Приборите, които ще боравят с гореща храна могат да бъдат направени от:

  • Неръждаема стомана;
  • Полимери с анти-залепващо покритие;
  • Стерилен силикон;
  • Дърво.

Като дървените прибори са най-достъпни като цена и са същевременно най-гъвкавите избори, които можете да направите тук. В класацията ни за най-полезни прибори идват тези, които са направени от анти-залепващо покритие, тъй като те могат да се ползват за всевъзможни неща в кухнята без да има риск от разтапяне на полимерите или залепване на храна по тях.

Кои прибори за готвене са задължителни

Това, което би ви служило най-добре зависи от това какво обичате да готвите и какво сте усетили, че ви липса. Дори най-обикновената шпатула от дърво може да се усети като дар от небесата, когато не разполагате с нищо друго.

Ако често печете тестени изделия и искате да постигнете хрупкава коричка, е най-добре да вземете четчица със синтетични косъмчета, или пък да се спрете на силиконова четчица. Предимството на силикона, е че е стерилен и не позволява развитието на бактерии по неговата повърхност.

Освен това силиконовите прибори за готвене не позволяват залепване, не се топят лесно и не губят своят цвят или гъвкавост дори след години редовна употреба.

Приборите направени от неръждаема стомана са класически избор, който никога няма да ви предаде, мие се лесно и идва със специална дръжка, която ви брани от предаване на топлината от върха на прибора към ръката ви.

Защо да напазарувате за вашите кухнята от TeMax.bg

Всяка кухня има нужда от поне няколко основни инструмента. За вас те могат да варират значително, от това, което някой друг ползва, затова тук сме изложили голямо разнообразие от необходими и спомагателни прибори за готвене и обработка на храна.

При пазаруване получавате сигурност, яснота за артикула и най-добрите цени на пазара, без значение какво сте си харесали.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от