Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Газови уреди

Филтри

1-13 от 13 продукти

Филтри

1-13 от 13 продукти

Газта се ползва като източник на енергия, светлина, топлина и дори електричество от дълги години, като нейната надеждност, ниска цена и лекота я правят доста предпочитана от мнозина в България.

Поради тази причина, ние от TeMax.bg направихме специална селекция от газови уреди, които стават както за бита, така и за къмпинг или дори офиса.

Защо хората използват газови уреди

Причината газовите уреди да се ползват толкова масово е най-вече въз основа на това, че няма нужда от електричество и сте изцяло независими от много инфраструктури.

Разбира се, има уреди, които могат да работят като част от цялостна газопреносна инфраструктура, но има и такива, които имат собствен източник на газ, правейки ги страхотен избор, ако нямате ток.

Именно намаляването на консумацията на електричество и значително по-голямата ефикасност на горенето на газта, правят този енергиен източник доста често срещан избор между хората извън града.

Но това, че си в града не ти дава гаранция, че токът е по-добър избор от газта, особено когато става дума за затопляне на храна или приготвянето на друг вид продукти.

Реално, газта гори в пъти по-добре от други възпламенителни вещества, като за значително по-кратко време е способна да достигне до необходимата температура. Това е причината да има много уреди на газ като бойлери, колектори, сауни и дори съдомиялни – именно понеже газта е добър източник на енергия.

Какви са предимствата от ползването на уреди на газ

Най-голямото предимство на подобен вид уред, е че неговото зареждане е доста достъпно като цена. Ако става дума за малък преносим котлон или котлон с газова бутилка, то тогава при редовно потребление, можете да очаквате доста дълъг период на потребление, може би дори 1 седмица.

В зависимост от размера на самата бутилка, както и потреблението, можете да очаквате дългосрочно потребление, като е важно да следите за температурата на бутилката. Тъй като газта във вътрешността е под налягане, при напускане на съда и превръщането й в пламък, се отделя много голяма част студен конденз, който може да замрази бутилката.

При дълго ползване, следете дюзата както и дъното на самия съд за заскрежаване – ако забележите подобен вид явление е препоръчително да оставите съда да се върне към по-нормална температура.

Защо да купите вашите уреди на газ от TeMax.bg

Ние можем да ви даде гаранция както за всички налични газови уреди, така и за всичко друго налично в онлайн магазина на TeMax.bg. Това, което ни отличава от другите, е че подхождаме с лоялност, педантичност и доста интерес към детайла, затова и всяка наша селекция идва с гаранция за качество.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от