Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Газови уреди

Филтри

1-7 от 7 продукти

 1. ГОРЕЛКА ЗА ПАТРОН 190Г С ПИЕЗО RDBT02/2
  ГОРЕЛКА ЗА ПАТРОН 190Г С ПИЕЗО RDBT02/2
  34,99 лв.
 2. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф40ММ L30СМRDGHT01/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф40ММ L30СМRDGHT01/1
  29,99 лв.
 3. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф50ММ L40СМRDGHT02/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф50ММ L40СМRDGHT02/1
  30,99 лв.
 4. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф60ММ L40СМRDGHT03/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф60ММ L40СМRDGHT03/1
  31,99 лв.
Филтри

1-7 от 7 продукти

Газта се ползва като източник на енергия, светлина, топлина и дори електричество от дълги години, като нейната надеждност, ниска цена и лекота я правят доста предпочитана от мнозина в България.

Поради тази причина, ние от TeMax.bg направихме специална селекция от газови уреди, които стават както за бита, така и за къмпинг или дори офиса.

Защо хората използват газови уреди

Причината газовите уреди да се ползват толкова масово е най-вече въз основа на това, че няма нужда от електричество и сте изцяло независими от много инфраструктури.

Разбира се, има уреди, които могат да работят като част от цялостна газопреносна инфраструктура, но има и такива, които имат собствен източник на газ, правейки ги страхотен избор, ако нямате ток.

Именно намаляването на консумацията на електричество и значително по-голямата ефикасност на горенето на газта, правят този енергиен източник доста често срещан избор между хората извън града.

Но това, че си в града не ти дава гаранция, че токът е по-добър избор от газта, особено когато става дума за затопляне на храна или приготвянето на друг вид продукти.

Реално, газта гори в пъти по-добре от други възпламенителни вещества, като за значително по-кратко време е способна да достигне до необходимата температура. Това е причината да има много уреди на газ като бойлери, колектори, сауни и дори съдомиялни – именно понеже газта е добър източник на енергия.

Какви са предимствата от ползването на уреди на газ

Най-голямото предимство на подобен вид уред, е че неговото зареждане е доста достъпно като цена. Ако става дума за малък преносим котлон или котлон с газова бутилка, то тогава при редовно потребление, можете да очаквате доста дълъг период на потребление, може би дори 1 седмица.

В зависимост от размера на самата бутилка, както и потреблението, можете да очаквате дългосрочно потребление, като е важно да следите за температурата на бутилката. Тъй като газта във вътрешността е под налягане, при напускане на съда и превръщането й в пламък, се отделя много голяма част студен конденз, който може да замрази бутилката.

При дълго ползване, следете дюзата както и дъното на самия съд за заскрежаване – ако забележите подобен вид явление е препоръчително да оставите съда да се върне към по-нормална температура.

Защо да купите вашите уреди на газ от TeMax.bg

Ние можем да ви даде гаранция както за всички налични газови уреди, така и за всичко друго налично в онлайн магазина на TeMax.bg. Това, което ни отличава от другите, е че подхождаме с лоялност, педантичност и доста интерес към детайла, затова и всяка наша селекция идва с гаранция за качество.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от