Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Строителни колички

Филтри

1-11 от 11 продукти

Филтри

1-11 от 11 продукти

На всички им е известно, че строителството е изключително трудоемка задача, която изисква да притежавате не малко опит, знания, умения и компетенции, за да го упражнявате.

Освен, че човек е необходимо да бъде добре обучен, за да извърши каквато и да било строителна дейност, то от него също така се изисква да се оборудва с нужните за целта инструменти и помощници, като кофи, колички, бетонобъркачки и други подобни.

Ние от TeMax сме наясно с това, че една огромна част от потребителите изпитват свръх затруднение при избора на този вид стока. Поради тази причина сме вложили цялото си старание и усилия до вас да достигат висококачествени строителни кофи и колички, с помощта на които да се чувствате добре оборудвани на строителната площадка, докато протича основната дейност.

Предлагаме ви безплатна консултация със служител от онлайн магазина, той ще отговори подробно и изчерпателно на всеки ваш въпрос, свързан с продуктовата ни гама от този сектор и относно това какво е неговото предназначение.

Професионалистите в онлайн магазина са хора, които притежават дългогодишен опит и познания в сферата на строителството и са в готовност да ви съдействат за разрешаването на най-сложния за вас казус.

Всяка една количка, които прецизно сме селектирали, е продукт на световноизвестни марки. В направата им участват висок клас материали, тествали издръжливостта си многократно. Бъдете сигурни, че изборът ви ще се отблагодари многократно за извършената от вас инвестиция.

Разнообразието, до което имате възможността да се докоснете, позволява направата на добре информиран избор. Разглеждайки колоритът, с който разполагаме в подкатегорията, то вие ще опознаете същността на продуктите и ще се обогатите, относно неговото предназначение.

Можете да пазарувате по всяко едно време и неограничено. Ние не ви поставяме граници и прегради. Онлайн магазинът има за цел да създаде и изгради трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. Днес гордо заявяваме, че сме постигнали мечтите си. Направете го и вие, закупувайки бетонобъркачки и строителни кофи/колички от нас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво е предназначението на строителните колички?

Строителните колички са превозни средства, които се използват за пренос на материали, оборудване, инструменти и други строителни пособия. Използват се от строителни работници да пренасят тежки предмети от едно място на друго без да се налага да ги носят на ръка.
Използването на строителни колички улеснява процеса на работа на строителните площадки като осигурява по-бързо зареждане на материали на местата, на които са нужни. Те се използват и с цел подобряване на безопасността и увеличаване на производителността на работа. Използването им намалява риска от нараняване.

 

Как да избера правилната строителна количка за нуждите си?

Строителната количка е важно пособие, което увеличава производителността на работа. Изборът на този строителен помощник зависи от много фактори. Важно е да се определи типа на товарите, които ще се пренасят с количката. Ако пренасяте тежки и големи материали или инструменти трябва да изберете по-устойчива и здрава количка с по-голям капацитет.
За целта определете максималното тегло и размери, за да определите коя е подходящата за вашите нужди количка. Направете проучване и разгледайте различните видове строителни колички.
Вземете в предвид и терена, на който ще използвате количката. Ако по него има неравности или завои ще ви трябва по-маневрена количка, с която да ги избегнете.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от