Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Смесители и душове за баня

Филтри

1-32 от 373 продукти

 1. ДУШ ОКАЧВАНЕ IDEAL RAIN BD142XG ЧЕРНО
  ДУШ ОКАЧВАНЕ IDEAL RAIN BD142XG ЧЕРНО
  219,99 лв.
 2. ДУШ ОКАЧВАНЕ SEVA JET L3 B9372AA
  ДУШ ОКАЧВАНЕ SEVA JET L3 B9372AA
  132,99 лв.
 3. ДУШ ОКАЧВАНЕ SEVA JET S1 B9393AA
  ДУШ ОКАЧВАНЕ SEVA JET S1 B9393AA
  70,99 лв.
 4. ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0004
  ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0004
  16,99 лв.
 5. ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0012
  ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0012
  19,99 лв.
 6. ДУШ ПИТА КРЪГ D15СМ ХРОМ
  ДУШ ПИТА КРЪГ D15СМ ХРОМ
  11,98 лв.
 7. ДУШ ПИТА КРЪГ D20СМ B0029
  ДУШ ПИТА КРЪГ D20СМ B0029
  19,99 лв.
 8. ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ H001
  ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ H001
  4,99 лв.
 9. ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ S0003
  ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ S0003
  7,99 лв.
 10. ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ S0060
  ДУШ РЪЧЕН 1 ФУНКЦИЯ S0060
  5,99 лв.
 11. ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ H004
  ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ H004
  4,99 лв.
 12. ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ PINK
  ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ PINK
  9,99 лв.
 13. ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ S0005
  ДУШ РЪЧЕН 3 ФУНКЦИИ S0005
  6,99 лв.
Филтри

1-32 от 373 продукти

Всяка една баня, независимо от това какъв е стила на нейното обзавеждане или каква площ заема, то тя се нуждае от редица компоненти, оформящи нейното обзавеждане.

Няма как да пропуснем покупката на смесител, благодарение на който имаме възможността да извършваме нормално и безпроблемно всеки един от водните ритуали у дома. Той е онази част от обзавеждането, осигуряваща ни желаната температура на водата, както и силата на водната струя.

Какво оборуване за баня ще намерите в нашия онлайн магазин

В онлайн магазина TeMax имате възможността да се сдобиете със съвършено качествен и стилен смесител, който да пасне перфектно към вашето обзавеждане.

Продуктовата гама в тази категория е изключително колоритна. Това става ясно още след първата минута. Внимателно и прецизно сме селектирали стотици продукти, имащи за цел да задоволят капризите и предпочитанията дори на най-взискателните клиенти.

Ценовият диапазон също е много богат и това позволява направата на информиран избор.

Ако изпитвате затруднение относно това кой точно смесител да закупите за вашата баня, то бихте могли да се възползвате от безплатните консултантски услуги. Добре обучени професионалисти, притежаващи дългогодишен опит, са на ваше разположение, с цел разрешаване на най-сложния казус.

Предлагаме смесители, които са с ясен произход и в направата им участват единствено висок клас материали, доказали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

На ваше разположение са съвършено стилни, изящни и великолепни компоненти, които биха се вписали неузнаваемо добре към интериора в мокрото ви помещение. Хромовото покритие на една не малка част от предложенията ще озари всяка една баня. Почистват се лесно, дори само с помощта на микрофибърна кърпа.

Защо да се доверите на TeMax.bg

Ние сме едни от първите онлайн магазини, които ви осигуряват онова дълго търсено и чакано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате. Пазарувайте неограничено и по всяко едно време. Подарете си удобство, функционалност и комфорт, за които дори не сте и подозирали.

Днес всеки от вас притежава привилегията да наложи кардинална промяна в живота си, без да се налага да извършва корекции върху банковата си сметка. Действайте смело, бъдете разумни и извършете възможно най-правилната покупка. Инвестицията за смесители от онлайн магазина TeMax ще ви се отблагодари многократно, скоро след като бъде извършена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Как да ремонтирам смесителя за баня, ако тече?

Ексерите на Temax.bg по смесители душове за баня ще се ви дадат най-точният отговор на този въпрос. Първо трябва да се определи причината за теча. Най-вероятната и често срещана причина е проблемът да произлиза от износени уплътнения или уплътнителни пръстени.
Преди да започнете с отстраняването на проблема трябва да затворете водата към смесителя, като изключите водния вентил под мивката или зад стената. Следващата стъпка е да свалите ръкохватката на смесителя и внимателно да извадите уплътнителя. Ако уплътнителят е износен трябва да го смените с нов.

 

 

Какъв е разликата между фиксиран и ръчен душ?

Основната разлика между фиксиран и ръчен душ е в начина на закрепване. Фиксираните душове са прикрепени към стената или тавана и не могат да бъдат движени. Тяхната глава е с по-големи размери от тази на ръчния душ. Техният недостатък е, че не предлагат голяма гъвкавост. Фиксираният душ предоставя стабилна и постоянна водна струя от душ главата, което пък е предимство на тези душове.
Ръчните душове могат да се свалят от поставката и да се държат в ръка. Те са свързани с дълъг маркуч, който осигурява доста добра гъвкавост. Това позволява достигането на труднодостъпни или отдалечени от душ батерията места.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от