Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Таблетки и препарати за тоалет

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

Представяме ви широка селекция от висококачествени таблетки и препарати за тоалет, с които да освежите санитарния възел във вашия дом или работно място. Тези продукти са предназначени да поддържат тоалетните части чисти и освежени.

Хигиената е едно от най-важните неща за поддържане на приятна обстановка в дома или в офиса. За това ние от Temax.bg обръщаме специално внимание на средствата и материалите за чистене, като за целта създадохме категорията Почистващи препарати.

Едни от най-често използваните продукти за освежаване са таблетките и препарати за тоалет. В следващият абзац ще разгледаме какви са най-ефективните приспособления за почистване на качественото почистване на санитарен възел.

Какви препарати и материали да използвате за почистване на тоалетна

Сред най-разпространените приспособления и продукти за почистване на санитарен възел са специализираните препарати, които убиват микробите, освежаващите въздуха ароматизатори и четките за тоалет.

Препаратите, които са предназначени за почистване на тоалетна са разработени в специална формула, която отстранява микробите без да вреди на хората. Тези разтвори успешно се борят с петна, котлен камък и бактерии, които остават по тоалетната чиния.

Повечето препарати имат приятен мирис и успешни прикриват неприятните миризми, като предотвратяват разпространението им из помещението.

Четките за тоалетна са други задължителни приспособления за качественото почистване на санитарния възел. Те намират своето предназначение в отстраняването на упорити петна по тоалетната чиния.

Тоалетните таблетки и блокчета, които се закрепят за тоалетната чиния са един много добър начин за постоянно освежаване на санитарния възел и премахването на неприятните миризми. Те са задължителни за поставяне на тоалетни чинии, които се използват често и от много хора.

Какви таблетки и препарати за тоалет ще намерите при нас

Почистващите препарати за тоалет се предлагат в много разнообразни форми. В нашия онлайн магазин ще намерите препарати под формата на течности, гелове, таблетки, които са съставени от мощни почистващи разтвори.

Нека разгледаме част от богатия асортимент от таблетки и препарати за тоалет, които предлагаме в Temax.bg:

  • Блокчета за тоалетна с марка Domestos;
  • Блокчета за тоалетна с марка Medix;
  • Гел за почистване на тоалетна Medix Power;
  • Гел за почистване на тоалетна Medix Total;
  • Таблетки за тоалетна Oxy;

Всички препарати и таблетки се предлагат в различни аромати. Може лесно да изберете този, който смятате за най-освежаващ и да поканите свежестта при вас.

Ние изключително много държим на хигиената, за това сме подбрали още много стоки, които може да използвате за почистването на вашия дом. Комбинирайте почистващите препарати за тоалетна с други артикули за хигиена и направете поръчка от нашия онлайн магазин.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от