Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Валяци, ролки и дръжки

Ние от TeMax се стремим към това да предлагаме на своите клиенти една изключително богата палитра от всякакви видове валяци, които сме напълно сигурни, че ще задоволи търсенето както на професионалистите, така и на любителите. На ваше разположение са стотици артикули, различаващи се по форма, материал, размер.

Ако сте майстор, то със сигурност сте наясно от какво точно се нуждаете, докато при аматьорите се наблюдава едно прибързано пазаруване, което по никакъв начин не можем да определим като правилен подход, дори напротив.

Лично ние ви съветваме да си отделите толкова време, колкото сметнете за нужно, така че накрая в кошницата ви да попаднат точно онези валяци, които ще ви съдействат стопроцентово за плавното извършване на дейността ви.

Защо да внимаваме при избора на валяци?

Изборът на правилния валяк ви гарантирана равномерното разнасяне на боята или латекса върху цялата повърхност. Освен това по този начин се определя и нейната дълготрайност, което е другото важно нещо, свързано с промяната цвета на стените, тавана, фасадата или друг вид повърхност.

Не забравяйте, че колкото е важен материалът, толкова е значим и инструмент, служещ за нанасянето му. Ето защо изборът на правилното пособие е строго специфичен. Валяците са предпочитани за боядисването на по-големи повърхности, тъй като той успява да попие по-голямо количество боя.

Какви видове бояджийски валяци ви предлагаме тук?

Ние ви предлагаме изключително богата палитра от бояджийски валяци, сред които да направите своя строго специфичен избор, пряко свързан с нуждите и бъдещите ви планове. Различията се откриват в моделите, начина на изработка, материалите, както и самото предназначение.

Не забравяйте, че благодарение на този инструмент боята или лепилото се разпределя плавно и равномерно, без да натрупва огромни количества в определени участъци. Това всъщност е най-важното и основно предимство на зидарското пособие.

Кечето на валяка е другият важен елемент, на който да се обърне внимание. От него зависи дали боята ще се разлива или ще се стича от валяка. Ако не искате да правите излишни ходове, то обърнете му съсредоточено внимание. Ако смятате, че сами ви е трудно да се справите с избора на подходящия валяк, то съветваме да се консултирате с нашите служители.

Всички те са преминали през предварително обучение и са в готовност да ви напътстват, консултират и съветват. Избирайки TeMax, вие залагате на лесния, икономичен и бърз начин за постигане на съвършен цвят!

Прочети повече
Филтри

1-32 от 83 продукти

Страница
 1. ВАЛЯК NESPOLI GOLD 18СМ
  ВАЛЯК NESPOLI GOLD 18СМ
  5,19 лв.
 2. ВАЛЯК NESPOLI GOLD 25СМ
  ВАЛЯК NESPOLI GOLD 25СМ
  6,19 лв.
 3. ВАЛЯК NESPOLI АКРИЛ 18СМ
  ВАЛЯК NESPOLI АКРИЛ 18СМ
  5,29 лв.
 4. ВАЛЯК NESPOLI АКРИЛ 25СМ
  ВАЛЯК NESPOLI АКРИЛ 25СМ
  6,19 лв.
 5. ВАЛЯК NESPOLI ВЕЛУР 5СМ
  ВАЛЯК NESPOLI ВЕЛУР 5СМ
  2,89 лв.
 6. ВАЛЯК NESPOLI РОЛМАТИК 18 СМ С КУТИЯ
  ВАЛЯК NESPOLI РОЛМАТИК 18 СМ С КУТИЯ
  23,29 лв.
 7. ВАЛЯК NESPOLI РОЛМАТИК 25 СМ С КУТИЯ
  ВАЛЯК NESPOLI РОЛМАТИК 25 СМ С КУТИЯ
  25,89 лв.
Филтри

1-32 от 83 продукти

Страница
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от