Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

Брошура

Разгледайте нашата интерактивна брошура, в която може да намерите актуалните оферти в магазина ни към момента. В нея поместваме всичко най-необходимо с оглед периода на промоция – за сезона и/или за предстоящите празници, както и уникални намаления на най-желаните артикули в магазините на TeMax.bg

Интерактивна брошура за перфектно потребителско преживяване

Брошурата създаваме с цел максимално улесняване на любимите клиенти, на които дължим дългогодишния си успех. Затова се постарахме тя да предлага лесно опериране и бързо достигане до набелязаните промоции, така че да може да грабнете страхотните ни продукти на ниски цени на мига само чрез няколко клика върху самата онлайн брошура.

Нашата брошура е интерактивна, което означава че не просто ще може да разглеждате снимки на предлаганите от нас промоционални артикули. Освен че може да разлиствате страниците на брошурата онлайн, ще може да си служите с нея и както не бихте могли да го направите с един физически каталог в ръцете ви.

Най-преимуществената функционалност, която внедрихме в брошурата ни е възможността за автоматично прехвърляне към избрания от ваш промоционален артикул в онлайн магазина ни, само чрез един клик върху него в брошурата. Това означава, че ще може да го добавите в своята онлайн количка в мига, в който го харесате, така че да пазарувате още по-бързо, лесно и удобно през нашата платформа.

Освен това по този начин ще може да разгледате и цялостното описание на избрания артикул, неговите технически спецификации, наличността му по магазини, както и дали по отношение на него е предвидена възможност за изкупуване на кредит.

Също така на страницата на брошурата може да се възползвате и от бутона за създаване на бележки, както и да споделите линк към нея на ваш близък, за когото сте намерили перфектния промоционален артикул. Имате възможност да свалите брошурата, или да я принтирате за свое улеснение.

Какви предимства ви носи брошурата на TeMax

Определено най-голямото предимство, което може да си осигурите чрез нея е да се сдобиете със страхотни продукти за дома на изключително ниски цени. Особено когато става въпрос за стоки за дома от такъв тип, всяко спестяване на средства е добре дошло.

Вече може да разглеждате любимата си брошура, дори докато се возите в метрото на път към вкъщи, след приключване на работния ден. Това ще ви спести време и ще помогне да оптимизирате и най-досадното висене като му привнесете полезност.

Какви стоки ще намерите в брошурата на ТеМакс

В брошурата ни поместваме едни от най-качествените и търсените ни продукти онлайн и в нашите физически магазини. Предстои ви ремонт и искате да спестите средства за осъществяването му? Ние ще ви помогнем с всичко необходимо в категориите баня и ВиК, плочки и подови настилки, строителство и химия, инструменти и крепежи.

За освежаването на дома можем да помогнем с актуални предложения за бои, тапети и облицовки, осветление и ел. материали, мебели и обзавеждане. Важен кухненски уред се е развалил наскоро? Не се притеснявайте, в брошурата ни ще може да се възползвате и от намалени артикули в категорията бяла техника и отопление. Проверявайте регулярно и за предложения от текстил и дом. потреби, градина, хоби и авто.

Физически магазини на TeMax

Освен да поръчате онлайн на TeMax.bg, имате възможност да закупите от някой от нашите физически магазини в над 15 населени места в България. Това е чудесна възможност да разгледате на живо промоционалните ни артикули и да се уверите в техните превъзходни характеристики.

Разполагаме с физически магазини в София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Пазарджик, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев и Дупница – посетете ни и станете част от доволните клиенти в семейството на TeMax.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от