Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Измервателна техника

Няма прецизност без качествен инструмент за измерване, и благодарение на TeMax.bg вие вече имате възможност да закупите своята лазерна ролетка на доста ниска цена. Всеки, който е работил или извършвал каквато и да е монтажна или строителна дейност, знае колко е важно да се разчита на наличната измервателна техника – без нея нещата стават сложни и крайно неприятни.

Защо прецизната измервателна техника е важна

Няма значение дали работите с малки или големи измервателни единици, всякакъв вид отклонение от вашите измервания, може да се отрази изключително негативно на крайните резултати. Дали монтирате табела на фасада, разграфявате стая за гипсокартон или ще лепите с плочки една баня, за вас е важно всичко да е по-конец.

И вместо да разчитате на педи и строителни конци, можете да се сдобиете с първокласни инструменти за измерване като нашите лазери или датчици за кабели и греди. Всеки инструмент има специфично приложение, за което е проектиран, и измервателните инструменти са проектирани да бъдат възможно най-обективни.

Чрез тях се постига симетрия, красота и безопасност както и се спестява много време, чудене и догатване. Ако сте професионалист, догатването на размери за вас е изцяло неприемливо и ще произвежда само неприемливи резултати, затова, ако търсите начин да подобрите своята работа и да я издигнете на по-високо ниво, то нашата измервателна техника е точно за вас.

Какви видове техника за измерване предлагаме

Има два основи вида техника за измерване – едната използва механични методи, като класически многометрови ролетки, а другите използва лазери и инфрачервени вълни за намиране и измерване на пространства.

Що се отнася до прецизни инструменти за измерване, лазерните рулетки нямат равни, като главната им слава е дългия им обсег. Ако искате да измерите голяма разстояние с точност до милиметър, то тогава имате нужда от подобен инструмент.

Ако работите на затворено пространство и искате да разполагате с точни отправни точки, то тогава лазерните нивели са правилната инвестиция за вас. В случай, че имате нужда от това да намерите нещо зад стената, искате да измерите височина на невидима колона или да откриете кабел или греда, то тогава нашите датчици са точно за вас.

Защо да изберете техниката за измерване на TeMax.bg

Всеки търси възможно най-прецизния начин за измерване, но не всеки е готов да направи тази инвестиция. За щастие, нашите екипи от TeMax.bg успяха да съчетаят тези две качества, и да превърнат вашия блян в реалност – вече можете да се сдобиете с този лазерен нивел или ролетка за част от пазарната им цена, с гарантиран произход и оригиналност – вземете още сега.

Прочети повече
Филтри

1-6 от 6 продукти

 1. ДЕТЕКТОР BOSCH GMS 120 PROFESSIONAL
  ДЕТЕКТОР BOSCH GMS 120 PROFESSIONAL
  160,99 лв.
 2. НИВЕЛИР ЛАЗ.BOSCH QUIGO GREEN LAZ 12M
  НИВЕЛИР ЛАЗ.BOSCH QUIGO GREEN LAZ 12M
  164,99 лв.
 3. НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН STANLEY STHT77611-0
  НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН STANLEY STHT77611-0
  85,99 лв.
 4. РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА BOSCH ZАМО III BASIC 0,1
  РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА BOSCH ZАМО III BASIC 0,1
  124,99 лв.
Филтри

1-6 от 6 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от