Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Измервателна техника

Филтри

1-9 от 9 продукти

 1. ДЕТЕКТОР ДИГИТАЛЕН TMP
  ДЕТЕКТОР ДИГИТАЛЕН TMP
  89,99 лв.
 2. ЛАЗЕР ЛИНЕЕН SMART 10.0 М 0.5 ММ/ 1
  ЛАЗЕР ЛИНЕЕН SMART 10.0 М 0.5 ММ/ 1
  299,99 лв.
 3. НИВЕЛИР ЛАЗАРЕН QUIGO2 GREEN
  НИВЕЛИР ЛАЗАРЕН QUIGO2 GREEN
  169,99 лв.
 4. НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН STANLEY STHT77611-0
  НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН STANLEY STHT77611-0
  89,99 лв.
 5. НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН TMP 1H1V 15М ЗЕЛЕН ЛЪЧ
  НИВЕЛИР ЛАЗЕРЕН TMP 1H1V 15М ЗЕЛЕН ЛЪЧ
  119,99 лв.
 6. РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА BOSCH ZАМО III BASIC 0,1
  РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА BOSCH ZАМО III BASIC 0,1
  124,99 лв.
 7. РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА VECTOR 20
  РОЛЕТКА ЛАЗЕРНА VECTOR 20
  134,99 лв.
Филтри

1-9 от 9 продукти

Няма прецизност без качествен инструмент за измерване, и благодарение на TeMax.bg вие вече имате възможност да закупите своята лазерна ролетка на доста ниска цена. Всеки, който е работил или извършвал каквато и да е монтажна или строителна дейност, знае колко е важно да се разчита на наличната измервателна техника – без нея нещата стават сложни и крайно неприятни.

Защо прецизната измервателна техника е важна

Няма значение дали работите с малки или големи измервателни единици, всякакъв вид отклонение от вашите измервания, може да се отрази изключително негативно на крайните резултати. Дали монтирате табела на фасада, разграфявате стая за гипсокартон или ще лепите с плочки една баня, за вас е важно всичко да е по-конец.

И вместо да разчитате на педи и строителни конци, можете да се сдобиете с първокласни инструменти за измерване като нашите лазери или датчици за кабели и греди. Всеки инструмент има специфично приложение, за което е проектиран, и измервателните инструменти са проектирани да бъдат възможно най-обективни.

Чрез тях се постига симетрия, красота и безопасност както и се спестява много време, чудене и догатване. Ако сте професионалист, догатването на размери за вас е изцяло неприемливо и ще произвежда само неприемливи резултати, затова, ако търсите начин да подобрите своята работа и да я издигнете на по-високо ниво, то нашата измервателна техника е точно за вас.

Какви видове техника за измерване предлагаме

Има два основи вида техника за измерване – едната използва механични методи, като класически многометрови ролетки, а другите използва лазери и инфрачервени вълни за намиране и измерване на пространства.

Що се отнася до прецизни инструменти за измерване, лазерните рулетки нямат равни, като главната им слава е дългия им обсег. Ако искате да измерите голяма разстояние с точност до милиметър, то тогава имате нужда от подобен инструмент.

Ако работите на затворено пространство и искате да разполагате с точни отправни точки, то тогава лазерните нивели са правилната инвестиция за вас. В случай, че имате нужда от това да намерите нещо зад стената, искате да измерите височина на невидима колона или да откриете кабел или греда, то тогава нашите датчици са точно за вас.

Защо да изберете техниката за измерване на TeMax.bg

Всеки търси възможно най-прецизния начин за измерване, но не всеки е готов да направи тази инвестиция. За щастие, нашите екипи от TeMax.bg успяха да съчетаят тези две качества, и да превърнат вашия блян в реалност – вече можете да се сдобиете с този лазерен нивел или ролетка за част от пазарната им цена, с гарантиран произход и оригиналност – вземете още сега.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от