Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Отопление и охлаждане

Филтри

1-32 от 323 продукти

 1. ПЕЧКА ГОТВ.БУЛТРОН ЛИЯ ЦЧП14KW85/44/80СМ
  ПЕЧКА ГОТВ.БУЛТРОН ЛИЯ ЦЧП14KW85/44/80СМ
  446,24 лв.
 2. КОНВЕКТОР ЕЛДОМ СТЕНЕН RH25NW 2500W WIFI
  КОНВЕКТОР ЕЛДОМ СТЕНЕН RH25NW 2500W WIFI
  288,99 лв.
 3. КАМИНА БУЛТРОН ТРОЯ S 12KW 60/46/82СМ
  КАМИНА БУЛТРОН ТРОЯ S 12KW 60/46/82СМ
  430,49 лв.
 4. КОНВЕКТОР TESY CN 03 050 MIS 500W
  КОНВЕКТОР TESY CN 03 050 MIS 500W
  138,99 лв.
Филтри

1-32 от 323 продукти

В тази категория ще се сблъскате с голям набор от охладителна и отоплителна техника, без наличието на която зимните и летни месеци от годината биха се превърнали в истински кошмар за цялото ви семейство.

Ние ви предлагаме изключително висок клас конвектори за отопление, радиатори, камини на дърва, печки и вентилатори, които да са ви под ръка винаги, когато температурите навън биват понижени или повишени.

Ако изпитвате странното чувство да инвестирате парите си в покупка, която да ви се отблагодари многократно напред във времето, то значи сте попаднали на правилното място.

Нашият онлайн магазин се откроява от всички останали с това, че има възможността да ви предложи само най-доброто, появявало се някога на пазара. Ние имаме за цел да променим температурата в дома ви, без да се налага да нанасяме корекции върху банковите ви сметки. Сега е моментът да ни гласувате доверие.

Какво ще откриете в категорията Отопление и охлаждане

За нас връзката клиент и търговец е изключително важна и правим всичко възможно, за да задоволим нуждите и предпочитанията дори на най-капризните си клиенти.

Поради тази причина ние сме ви осигурили достъп до охладителна и отоплителна техника, която е резултат от високото технологично развитие на едни от водещите световни марки. Всеки един уред бива предварително тестван, така че ние ви гарантираме дълъг експлоатационен период, който ще ви застигне в момент на извършване на покупката.

Защо да се доверите на Temax.bg

Ако все още се чудите защо да се доверите на нашия онлайн магазин за строителни материали, то ние ще ви изложим още няколко причини, които е невъзможно да не наклонят везната в правилната посока.

Важно е да се доверите на нас, защото ние ви позволяваме да се гмурнете в многообразие от продукти, специално и внимателно селектирани за вас. Те ви позволяват да извършите един добре информиран избор и да се почувствате победител след като заплатите своята покупка.

Ние сме сред основните лидери в онлайн търговията, които знаят кое е най-добро за клиентите и им го предоставят на цени, достъпни за тях самите.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от