Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Мрежа за замазка

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Замазките са основен начин за вдигане на нивото на едно помещение. Според тяхната техническа спецификация, те могат да бъдат пет основни вида – някои от които изискват полагането на първоначален или междинен слой мрежа за замазка.

Тяхната роля е армираща и е особено важна за структурната цялост на самата замазка – най-често се налагат при полагане на под с дебелина над 5 сантиметра.

Тази армировка се предлага под формат на листове от мрежи или на ролки, като крайната им цел е премахване на вероятността от пропукване.

Тези мрежи се ползват при полагане на подово отопление и се слагат директно над самата замазка покриваща подовото.

Кога се ползва мрежа за замазка

Мрежата има изцяло армираща функция, като за целта се прави от поцинкована стомана с разстояние между напречните греди с толеранс от 2-3 см. Един обикновен лист е с размер от 200см на 100см с размер на мрежата от 75мм х 75мм с височина от 1.7мм.

Листовете се поставят един до друг, след което се посипват с вече готовата подова замазка.

Подобни продукти се използват най-вече при замазки над 10 см дебелина за да се гарантира здравината и целостта на целия под. При повдигане на нивото е необходимо подобаващо време за съхнете, за да се гарантира отделянето на влагата.

Армировката предотвратява напукването на подовата замазка в процеса на съхнене, като същевременно подсилва самата структура за напред във времето.

Защо почти всеки проект има нужда от такава мрежа

Причината почти всички проекти от замазване на под да имат нужда от подобна мрежа за замазка, е понеже самата замазка може да се раздвижи при съхнене. Армировката добавя нужната здравина и позволява на самата замазка да изсъхне без да се образуват пукнатини.

Разбира се, тук е важна и техниката на разбъркване на сместа, използване на правилната смес в правилните технологични пропорции, както и полагането на пода в сезон.

Ако вашата цел е да откриете най-добрите цени за продукти за сухи строителни смеси и инертни материали, то ние сме правилното място за вас. Нашата работа е да ви предоставим възможно най-доброто, на възможно най-добрите цени.

Когато няма друг вариант освен качество – TeMax.bg

За екипа на TeMax.bg най-важното нещо е да даде на своите клиенти възможност да направят добър и качествен избор всеки път. Ние старателно подбираме всички продукти, за да сме сигурни, че каквото и да изберете, то ще бъде от възможно най-висок клас.

Възползвайте се от нашата селекция днес и вземете своите строителни материали на топ цена още днес.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от