Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Работно облекло

Филтри

1-12 от 12 продукти

Филтри

1-12 от 12 продукти

Отдайте сериозно внимание на изборът на работни облекла, тъй като тази част от екипировката е с фундаментално значение за вашите сигурност, комфорт и безопасност.

Освен това ще ви гарантират лекотата на движение и практичността, които са важни функции и трябва да се вземат под внимание. Каквато и да е работата, работното облекло трябва да даде приоритет на тези аспекти, без да прави компромиси с модерните стилове и иновативните дизайни.

Предлагаме ви богата гама от всякакви модели работни дрехи, изработени от висококачествени материали и в готовност да ви осигурят дълготрайно износване.

Защо необходимостта от работно облекло е огромна?

TeMax ви предлагаме всички необходими марки работно облекло, с които да си гарантирате комфорт, удобство и пълноценна защита. Ние познаваме сериозността на безопасността на работното място, така че нашето работно облекло има някои от най-важните характеристики като: пламък,рефлектор, водоустойчивост, електрически опасност и други.

Нашата продуктова гама от работни панталони, работни ризи и работни якета ще ви помогне да заобичате професията си още повече.

Понякога се оказва, че извършването на покупка на подобен клас артикул не е никак лесна задача. Затова ние ви осигуряваме безплатна консултация с перфектно обучен служител от оналйн магазина.

Можете да получите съвет или просто да почерпите повече информация, относно спецификите на този клас артикули.

Разполагаме с различни размери, материи, дизайни. Всички модерни предложения ще се окажат точно онова, за което сте били в продължително търсене. Освен това цената е перфектно балансирана с качеството, което се явява друг основен фактор да изберете точно нас.

TeMax работим директно с производителя и това ни дава правото да предлагаме всички артикули на изгодни и конкурентно ниски цени. Доверете ни се при покупката на работно облекло и ви обещаваме, че няма да съжалявате за избора си след време.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от