Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Фигури за градината

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Декорацията в едно градинско пространство може да добави нещо, което дори най-изкусно оформеният храст не е способен – конкретна и специфична нотка и атмосфера.

За това, от TeMax.bg решихме да направим специален разбор на различни декоративни градински фигури, за да ви дадем възможност да разнообразите своята градинска среда.

Какви декоративни фигури за градината предлагаме

В зависимост от облика си, декоративните фигури могат да се разделят на два основни вида – такива с животински форми и такива с човешки форми, като гномовете са явен представител на втората подкатегория.

Тези антропоморфни фигурки се предлагат по няколко различни начина, като има такива които са единични, има и комплекти, които могат да се ползват поотделно или наведнъж.

Другата част от нашата селекция са животинските фигури, които са създадени по модел от детски приказки и басни, за да паснат на нежното усещане, което искате да създадете във вашата градина. При избора на такъв вид артикул е важно да имате поне някаква концепция за тяхното място в градината и това, къде те биха изглеждали най-добре.

Осъзнавайки, че има различни вкусове, нашият екип ви предоставя както семпли, така и по-колоритни избори, за да намерите точно това, от което имате нужда.

Желателно е при подбор на градинска декорация, да запазите подобен тон на експресия, за да има синергия при всички останали налични фигурки.

Съвети при аранжимент на декоративни фигури

Това, което можем да ви посъветваме от опит, е да вземете предвид наличното пространство и това дали позиционирането на една фигура на конкретно място няма да пречи на естествения преход на хора.

Друг важен ангажимент, който трябва да поемете е към самото налично пространство и да сте наясно с това, че много не винаги е добре.

Когато вашата градина е с ограничено използваемо пространство е много по-добре различните декоративни фигури /градински/ да се използват акцентиращо. Това ще рече, че при малките градини е желателно те да са по-малко на брой, като това не винаги е ограничение, а напротив.

С нашата селекция, вие можете да използвате въображението си на пълен капацитет и да разиграете сцена, в която се разказва история и това да е вашият малък, тих почерк върху пространството.

Именно чрез такъв игрив аранжимент, можете да превърнете една малка градина в градски условия, в наистина приказно и приятно място.

Какво получавате при пазаруване от TeMax.bg

При нас получавате гаранция за качество и коректност при обслужване, като винаги тук ще намерите най-достъпните цени на познати и нови за вас марки и продукти.

Ако целта ви е да се сдобиете с нещо ценно, но без да плащате големи суми, то ние сме правилното място за вашето търсене.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от