Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Диодни лампи

Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница

Диодните лампи са специален клас линейни осветителни тела, в чиято конструкция има заложени метали и електроустойчиви пластмаси.

Те много често работят на принципа на светлодиодните технологии, които предразполагат към значително по-дълготрайна светлина, с минимална нужда от подмяна на консумативи като крушки.

На сайта на TeMax.bg можете да намерите диодни лампи подходящи както за ползване в мокри помещения, така из а модели специално създадени за прецизното осветяване на вътрешни и външни стълбища.

Създадени да огряват вашето пространство, тези модели могат да се монтират наравно с повърхността на стълбите, или като част от декорацията на стените.

Какво представляват диодните лампи

Диодните лампи използват LED осветителни елементи, за да оперират значително по-дълго време без нужда от подмяна на крушките или лентите.

Те също така имат значително по-ниска оперативна температура, което ги прави по-безопасни и доста по-подходящи за употреба в детски стаи и ясли.

Текущата ни селекция обема цялостния спектър от диодни лампи, от продукти за повърхностен монтаж, до такива предназначени за бюра, бани или други важни за вас помещения.

Друго голямо предимство на този вид лампи е, че те имат ниска консумация на електроенергия, което ви пести доста пари.

Предимствата на различните видове диодни лампи

Най-големите предимства на този вид осветителни тела, е че са леки, лесни за монтаж, многофункционални и се предлагат в различни топлини на светлината.

Измерена в келвин, наличните на сайта ни модели могат да възпроизвеждат до 45,000К светлина, което е изключително топла на вид светлина.

Разполагаме и с „по-тихи” като интензитет осветителни тела, като при тях захранването и консумацията с доста по-ниска стойност от тази на ярките светлини.

Сред предимствата на диодните лампи, вие можете да откриете:

  • Дълъг живот;
  • Ниска консумация;
  • Напълно сигурни;
  • Лесен монтаж;
  • Множество варианти за употреба;
  • Удобни за бани, спални и тераси.

Осветете стилно различните зони на дома си без да се налага да правите компромис с качеството на осветлението.

Можете да направите прецизни избори, който да угаждат на вашите необходимости, и то можете да го направите дори с най-малкия бюджет. Ако имате нужда от помощ при избиране на вашето осветление, ние с удоволствие ще ви помогнем, само ни пишете или се обадете.

Каква гаранция получавате, когато изберете TeMax.bg

Гаранцията, която получавате, е че каквото и да закупите то ще бъде удобно за ползване, удачно за вашите цели, и най-вече с високо качество.

Цените ни са ниски, но лоялността към клиентите ни е висока – възползвайте се от удобството да пазарувате от дома си, без да се налага да се редите на опашки.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от