Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Изкуствена трева

Филтри

1-11 от 11 продукти

Филтри

1-11 от 11 продукти

Изкуствената трева е особено интересен избор и много добра алтернатива за подова настилка за външно или вътрешно ползване.

Най-често подобен вид настилка се използва за постилането на места, които виждат много трафик и движение и доста лесно се замърсяват – това може да са заведения с градини и дори кемпери.

Къде се ползва изкуствена трева най-често

Да се използва изкуствена трева за вътрешно и външно ползване не е никак трудно, реално само трябва да се разстели от ролката. Много от изборите, които можете да направите тук са с широчина от 1 метър, като основната разлика е във вида на тревата, нейната височина, както и в цвета им – особено голям разлика има в дължината на тревата.

Голяма полза се вижда в малките голф игрища, тези за мини голф, та дори в домашните игрища за крикет и други спортове, които изискват тревни площи.

Ако условията не позволяват развъждането на естествена трева, то тази изкуствена трева е повече от добре дошла алтернатива.

Други места, на които се вижда често употреба, са заведенията с градина и в тях този вид настилка се ползва като преходна част между естествената трева и вътрешността на заведението.

Не е случайно, че подобен сорт настилка вижда много чест монтаж като част от макети, планограми и други декоративни конструкции.

Как да се поддържа правилно

Изкуствената трева, която ние предлагаме е направена от пластмасови фибри, които наподобяват доста близко естествените форми на тревата. Най-важното нещо, за което трябва да се замислите при поддръжката на този тип трева, е това колко трафик ще минава през нея.

Калта и пръста могат да бъдат доста трудни за премахване, но за сметка на това водата, разлетите напитки и други течности могат да се отмият с лекота. Лекотата на поддръжка идва от самата конструкция, както и от формата на тревната маса и разстоянието между различните листи.

Огромното предимство на подобен вид трева е, че тя е униформена и еднаква навсякъде, което значи, че е доста лесна за напасване дори когато различни ролки се поставят една към друга.

За монтаж е възможно да използвате такер или ако искате нещо по-трайно, може да се използва водоустойчиво лепило както и монтажен силикон.

Защо да купите от TeMax.bg

Причината да изберете нас като дестинация е това, че тук ще намерите гаранция за вашата покупка, както и за качествено обслужване.

Ако вашата цел е да се сдобиете с добър способ за адаптация на подова настилка към друг цвят и текстура и искате да го направите на добра цена, то тази изкуствена трева е точно за вас.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от