Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

Повече покупки, на по-ниска цена - влез в клуба на ТеМах!

Вече имам Клуб TeMAX карта Нямам Клуб TeMAX карта

 

Лесно е да станеш част от Клуба с 4 лесни стъпки:

банер 1 банер 2 банер 3 банер 4

1.Регистрирай се - Присъединявайки се към семейството на ТеМах ти ще се възползваш от ексклузивните ни предложения - само за членове на клуба! Направи своята регистрация сега.

 

2. Заяви дигитална карта - Вече си се регистрирал, заяви своята персонална дигитална карта в профила си в сайта. Ако притежаваш вече карта за лоялен клиент на ТеМах, регистрирайки я автоматично ще получиш дигитална карта ТеМах club.

 

3. Трупай оборот при пазаруване - С всяка направена покупка с ТеМах club ти трупаш оборот по клиентската си карта. С картата на ТеМах club можеш да пазаруваш онлайн на www.temax.bg или в нашите физически магазини - отстъпката ти ще бъде валидна навсякъде. Оборотът, който трупаш, ще се начислява автоматично по картата, а отстъпката ти ще расте!

 

4. Пазарувай с отстъпка - Oтстъпката се генерира в количката при онлайн пазаруване или след сканиране на кода на каса в наш магазин. Нивото на достигната отстъпка, можеш да следиш в клиентския си профил.

 

Пазарувай повече, трупай оборот по карта ТеМax club и вземи по-голяма отстъпка!

 

*Отстъпките генерирани от ТеМах club важат за всички стоки с изключение на такива в активна промоция, по клиентска поръчка или стоки със специално ценообразуване.

* Всеки потребител може да регистрира по една дигитална карта ТеМах club на физическо или на юридическо лице. Веднъж регистрирана, тя не може да се променя и всички поръчки ще бъдат фактурирани към съответното лице.

Регистрирай се за нашия онлайн бюлетин, за да получаваш промоционални предложения САМО за членове на клуба.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от