Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Клуб TeMAX

Повече покупки, на по-ниска цена - влез в клуба на ТеМах!

банер

 

Влез в Клуба с 4 лесни стъпки:

 

банер

банер

банер

банер

1.Регистрирай се - Присъединявайки се към семейството на ТеМах ти ще се възползваш от ексклузивните ни предложения - само за членове на клуба! Направи своята регистрация сега.

2. Заяви дигитална карта - Вече си се регистрирал, заяви своята персонална дигитална карта в профила си в сайта. Ако притежаваш вече карта за лоялен клиент на ТеМах, регистрирайки я  автоматично ще получиш дигитална карта ТеМах club.

3. Трупай оборот при пазаруване - С всяка направена покупка с ТеМах club ти трупаш оборот по клиентската си карта.  С картата на ТеМах club можеш да пазаруваш онлайн на www.temax.bg или в нашите физически магазини - отстъпката ти ще бъде валидна навсякъде. Оборотът, който трупаш, ще се начислява автоматично по картата, а отстъпката ти ще расте!

4. Пазарувай с отстъпка - Oтстъпката се генерира в количката при онлайн пазаруване или след сканиране на кода на каса в наш магазин. Нивото на достигната отстъпка, можеш да следиш в клиентския си профил.

 

Пазарувай повече, трупай оборот по карта ТеМax club и вземи по-голяма отстъпка!

 

*Отстъпките генерирани от ТеМах club важат за всички стоки с изключение на такива в активна промоция или стоки със специално ценообразуване.

* Всеки потребител може да регистрира по една дигитална карта ТеМах club на физическо или на юридическо лице. Веднъж регистрирана, тя не може да се променя и всички поръчки ще бъдат фактурирани към съответното лице.

Регистрирай се за нашия онлайн бюлетин, за да получаваш промоционални предложения САМО за членове на клуба.

 

© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от