Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

Доставки

 • Доставка до офис или адрес

  Стандартната доставка в България се извършва с куриерските фирми на Econt и InTime. За извънгабаритни и палетни пратки на територията на страната използваме куриерска фирма Transpress.
  Фирма Econt предлага опция “Преглед” без тест при получаване на пратката, докато фирми Transpress и Intime не предлагат нито една от двете опции.

  Поръчките се обработват от 1 до 2 работни дни, а доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. Ако не попадате в районите на експресни доставки на куриерите, то трябва да проверите съответния им график за обслужване на района на официалните им сайтове.

  Стойността на всяка доставка варира спрямо тежестта и обема на пратката. В нашия уебсайт са интегрирани преференциални ценови листи на куриерските фирми спрямо продукта. При избор на продукт и завършване на поръчката в зависимост от метода на доставка, който изберете, системата ще изчисли сумата за доставка.

  Потребителите получават SMS в деня на доставката, в който е опомената сумата и товарителницата по нея. Ако куриер не успее да се свърже с Вас, то той ще остави пратката Ви за съхранение в най-близкия офис.
 • Проследяване на поръчка

  През Вашия профил може да проследите статуса на поръчка: Обработва се, Изпратена, В куриер и Доставена.
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от