Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кутии за съхранение на храна

Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница
 1. БУРКАН КОНТЕЙТЕР TAKENGO ПРИБОРИ AP-9452
  БУРКАН КОНТЕЙТЕР TAKENGO ПРИБОРИ AP-9452
  3,99 лв.
 2. КУТИЯ ЗА СЛАДОЛЕД SNOWY AP-9179
  КУТИЯ ЗА СЛАДОЛЕД SNOWY AP-9179
  3,99 лв.
Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница

Изчерпателно заредената кухня променя коренно начина, по който готвите и прекарвате времето си у дома. Наличието на достатъчно подходящи съдове, контейнери и уреди създава удобството, от което се нуждаете, за да бъде готвенето удоволствие.

Освен, че в нея приготвяте храната си, кухнята е мястото в което съхранявате своите хранителни продукти. За да запазите качествата им продължително време е необходимо да се сдобиете с подходящите контейнери за съхранение.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме пълна гама кутии за съхранение на храна с ненадминато качество и впечатляващ външен вид.

Огромно разнообразие от кутии за съхранение на храна

Сред огромната ни колекция кутии за съхранение на храна ще откриете:

 • Ученическа кутия за храна;
 • Контейнери за съхранение;
 • Кутия за торта;
 • Формички за сладолед;
 • Комплект с прибори;
 • Кутия с включена бутилка;
 • Пикник сет;
 • Кутия за фолио;
 • Керамична кутия за масло;
 • Сет тави.

Малките ученици се радват на всеки един момент, свързан с началото на училището. Те се чувстват много по-добре, когато ученическите им вещи са тематични и им напомнят на любими герои.

Децата обичат ярките цветове и веселието. Ето защо ние ви предлагаме разнообразни ученически кутии за обяд с весели картинки и включени пластмасови прибори или бутилки за вода.

При нас можете да се снабдите с компактна кутия за храна с отделения, подходяща за пътувания, пикник или за училище и работа. Отделенията са така направени, че не позволяват на храните да се смесват.

За качественото съхранение на храната във вашия дом предлагаме пластмасови кутии за храна, или стъклени с цветен капак. Изборът от размери, форми и цветове е огромен, за да отговори на индивидуалните вкусове и предпочитания на всеки потребител.

За вашето максимално удобство предлагаме и комплект кутии, които се прибират една в друга когато не биват използвани.

Всички кутии са безопасни и надеждни, не се отварят лесно и не пропускат, за да не се разлива или разсипва храната ви.

Всички контейнери за съхранение на храна, които предлагаме, отговарят на изискванията за производство на продукти в допир с храна. Кутиите не задържат неприятни миризми и имат изключителна устойчивост и дълъг срок на експлоатация.

Запасете кухнята си с необходимите консумативи за готвене и кутии, за да се радвате на оптимално удобство във вашето ежедневие.

Какво получавате с TeMax.bg

Екипът на Темакс се обръща винаги любезно към своите потребители и е готов да се отзове при всяка нужда от помощ с избора на подходящ продукт. Даваме изчерпателна информация за качествата на всяко наше предложение, защото знаем, че за клиентите е важно да направят информиран избор.

Избери качественото обслужване и сигурното качество с TeMax.bg.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от