Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

МЕГА НАМАЛЕНИЯ виж тук

Кутии за съхранение на храна

Филтри

1-32 от 57 продукти

Страница
 1. БУРКАН КОНТЕЙТЕР TAKENGO ПРИБОРИ AP-9452
  БУРКАН КОНТЕЙТЕР TAKENGO ПРИБОРИ AP-9452
  3,99 лв.
 2. КУТИЯ ЗА СЛАДОЛЕД SNOWY AP-9179
  КУТИЯ ЗА СЛАДОЛЕД SNOWY AP-9179
  3,99 лв.
Филтри

1-32 от 57 продукти

Страница

Изчерпателно заредената кухня променя коренно начина, по който готвите и прекарвате времето си у дома. Наличието на достатъчно подходящи съдове, контейнери и уреди създава удобството, от което се нуждаете, за да бъде готвенето удоволствие.

Освен, че в нея приготвяте храната си, кухнята е мястото в което съхранявате своите хранителни продукти. За да запазите качествата им продължително време е необходимо да се сдобиете с подходящите контейнери за съхранение.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме пълна гама кутии за съхранение на храна с ненадминато качество и впечатляващ външен вид.

Огромно разнообразие от кутии за съхранение на храна

Сред огромната ни колекция кутии за съхранение на храна ще откриете:

 • Ученическа кутия за храна;
 • Контейнери за съхранение;
 • Кутия за торта;
 • Формички за сладолед;
 • Комплект с прибори;
 • Кутия с включена бутилка;
 • Пикник сет;
 • Кутия за фолио;
 • Керамична кутия за масло;
 • Сет тави.

Малките ученици се радват на всеки един момент, свързан с началото на училището. Те се чувстват много по-добре, когато ученическите им вещи са тематични и им напомнят на любими герои.

Децата обичат ярките цветове и веселието. Ето защо ние ви предлагаме разнообразни ученически кутии за обяд с весели картинки и включени пластмасови прибори или бутилки за вода.

При нас можете да се снабдите с компактна кутия за храна с отделения, подходяща за пътувания, пикник или за училище и работа. Отделенията са така направени, че не позволяват на храните да се смесват.

За качественото съхранение на храната във вашия дом предлагаме пластмасови кутии за храна, или стъклени с цветен капак. Изборът от размери, форми и цветове е огромен, за да отговори на индивидуалните вкусове и предпочитания на всеки потребител.

За вашето максимално удобство предлагаме и комплект кутии, които се прибират една в друга когато не биват използвани.

Всички кутии са безопасни и надеждни, не се отварят лесно и не пропускат, за да не се разлива или разсипва храната ви.

Всички контейнери за съхранение на храна, които предлагаме, отговарят на изискванията за производство на продукти в допир с храна. Кутиите не задържат неприятни миризми и имат изключителна устойчивост и дълъг срок на експлоатация.

Запасете кухнята си с необходимите консумативи за готвене и кутии, за да се радвате на оптимално удобство във вашето ежедневие.

Какво получавате с TeMax.bg

Екипът на Темакс се обръща винаги любезно към своите потребители и е готов да се отзове при всяка нужда от помощ с избора на подходящ продукт. Даваме изчерпателна информация за качествата на всяко наше предложение, защото знаем, че за клиентите е важно да направят информиран избор.

Избери качественото обслужване и сигурното качество с TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от