Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

SMART крушки и контакти

Филтри

1-10 от 10 продукти

Филтри

1-10 от 10 продукти

Умните крушки са еталонът в новите технологии, поне що се отнася до лекота на контрол и свързаност. Никога не е било толкова лесно да контролираш степента на осветеност на своя дом, но заедно с новото поколение от смарт крушки, вече можете да контролирате и цвета.

На TeMax.bg можете да намерите отлична селекция от продукти, които варират значително в своите възможности, някои разполагат с RGB светолдиоди, други се контролират през телефона ви, а трети са подходящи за димъри.

Какво прави едни крушки „умни”

Това, което прави едни крушки умни е фактът, че могат да бъдат контролирани безжично, през телефона или ви дават контрол над цветът на светлината.

Това са луксозни, свръх модерни осветителни елементи, чиято основна роля е да ви позволяват да модернизирате своя дом.

Допълнителната функционалност, която тези смарт крушки ви дават не се изчерпва само с включването и изключване през телефона, те могат много повече.

Тъй като увеличеният капацитет за контрол на осветлението на дома, идва с компромис с цената, от TeMax направихме специална селекция, която да ви даде лесен достъп до желаните артикули.

Способността да контролирате своето осветление от телефона си ви дава пълна свобода да оформите дома си по свои собствен модел.

Какви смарт крушки предлагаме

Тук можете да намерите няколко основни вида крушки за осветление със смарт функции, като се започне от тези за димъри, до крушки с wi-fi контрол и дори свързване с темпото на музиката.

С новите wi-fi крушки можете да превърнете всяка стая в нощен клуб и то за части от секундата. Разбира се, тези крушки са изключително удобни за ползване и в детски стаи, тъй като спират шума от ключа на лампата.

Можете да включите или изключите светлината в една стая дори да не сте в нея, като така си спестявате много грижи.

Тук можете да намерите и:

  • UV стерилизиращи крушки;
  • Крушки с wi-fi контрол;
  • Лунички за димъри;
  • Лунички с wi-fi контрол;
  • RGB осветление.

Всеки модел идва в поне няколко стандарта, които също можете да намерите на тази страница, изцяло покривайки вашите нужди за адаптация на нови технологии към стара електроника.

Защо да изберете своето осветление от TeMax.bg

От ТеМакс подхождаме изключително внимателно при подбор на всеки продукт, като правим предварителни тестове и проверки на качеството.

Така сме напълно сигурни, че това, което ще закупите ще задоволи нуждите ви, като същевременно целим да го предложим на разумни цени, без надценки.

Можете да пазарувате и да получите своите продукти в рамките на три работни дни.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от