Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Почистващи препарати за ръце

Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница
  1. САПУН MEDIX PURE ПОМПА ЗЕЛЕН 400МЛ/12
    САПУН MEDIX PURE ПОМПА ЗЕЛЕН 400МЛ/12
    2,49 лв.
  2. САПУН MEDIX PURE РЕЗЕРВА ЗЕЛЕН 950МЛ/15
    САПУН MEDIX PURE РЕЗЕРВА ЗЕЛЕН 950МЛ/15
    2,79 лв.
Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница

Ние от TeMax ви осигуряваме богато и почти неизчерпаемо разнообразие от препарати за съдове и ръце, които ще задоволят вкусовете и предпочитанията ви. Разгледайте внимателно продуктовия ни каталог и поставете в кошницата онези наши предложения, отговарящи пълноценно на търсенето ви.

Гарантираме за произхода на всеки от артикулите, тъй като сами сме се уверили в качеството му. Вярваме, че селекцията от марки успява да покрие очакванията дори на най-претенциозните дами и взискателни господа.

Защо да изберете препарати за съдове и ръце от TeMax?

Тук при нас ще се сблъскате с далеч по-безопасна алтернатива на всичките онези продукти, които ежедневно наблюдаваме из рафтовете на веригите магазини у нас. Измиващите средства успяват да почистят до съвършенство дори най-упоритите замърсявани, като своевременно с това се грижат за ръцете ви. Спомагат за тяхната дълбока хидратация и ги превръщат в копринено гладки и меки.

Много от продуктите в този сектор не съдържат сулфати, като по този начин се намаля вредното влияние върху околната среда. Концентрираната им формула допълва тяхното действие. Това, разбира се, съвсем не е всичко. По този начин спестявате не малко средства, които можете да инвестирате в покупката на нещо друго.

На ваше разположение е цялата тази широка гама от продукти, превръщащи съдовете и приборите в искрящо чисти и бели. Съветваме ви да не губите повече време, а да се доверите на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за клиента и му го предлагаме във виртуалния магазин, от където може да пазарува неограничено и по всяко време.

Осигуряваме съвършено лесна поръчка и експресно бърза доставка до вашия дом. Само с няколко клика на бутона можете да се превърнете в собственик на висококачествени средства за измиване, които до него момент не сте срещали.

Няма никакво значение дали миете със студена или топла вода, то закупеният от нас препарат ще свърши своята работа съвършено добре, така че веднага след привършването му, да се върнете отново в онлайн магазина ни. TeMax е изборът, който в никакъв случай не бива да изпускате.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от