Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Етажерки за баня

Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница
 1. ЕТАЖЕРКА СТЪКЛЕНА ЕДИН.RIHANNA ICA 2891G
  ЕТАЖЕРКА СТЪКЛЕНА ЕДИН.RIHANNA ICA 2891G
  67,99 лв.
 2. ЕТАЖЕРКА СТЪКЛЕНА ЕДИН.САНЯ ICA2891GOLD
  ЕТАЖЕРКА СТЪКЛЕНА ЕДИН.САНЯ ICA2891GOLD
  67,99 лв.
 3. ЕТАЖЕРКА ЪГЪЛ МЕТ.1НИВО САТЕН BCA0011C
 4. ЕТАЖЕРКА ЪГЪЛ МЕТ.1НИВО ЧЕР.МАТ BCA0011A -22%
  ЕТАЖЕРКА ЪГЪЛ МЕТ.1НИВО ЧЕР.МАТ BCA0011A
  Специална цена 6,99 лв. Редовна цена 8,99 лв.
Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница

Всяка баня извършва важна и основна функция за едно домакинство и малко са мокрите пространства, които не разполагат с поне някаква форма на етажерки за баня.

За това от TeMax.bg предлагаме различни по размер, форма и начин на монтаж етажерки, за да имате свободата на избор и да се спрете на това, което ще ви служи най-добре.

Как да изберете най-добрата етажерка за баня

Изборът на етажерка за банята може да бъде доста бърз и лесен или може да изисква значително количество мисъл, наложено от особеностите на вашето пространство.

Основното нещо, за което трябва да се замислите, е това дали продуктът ще бъде монтиран на шкаф, на ъглова позиция или на една равнина със стената.

Тъй като не всички бани са създадени еднакви с универсални размери и форми, това което нашият екип направи, е да ви предостави еднакви дизайни за различни опции.

Генерално има два основни вида етажерки, такива за ъгли и такива за директен монтаж към стената, като самият метод за монтиране може да варира значително в зависимост от вида на стената.

Друг важен аспект на избора за етажерката е това колко нива да има тя, дали да бъде с мрежести подноси и това какъв цвят и форма да бъде. Формата има директна връзка и с функционалността, тъй като не всички бутилки за шампоан могат да паснат на формите на по-малките етажерки.

В случай че вашите козметични и тоалетни продукти са с по-голям размер, нашата препоръка е да изберете етажерка за баня, която да позволи спокойното съхраняване на вашите принадлежности.

Етажерките с горен ред са идеални за по-обемисти или високи предмети и бутилки за шампоан или душ гел.

Правилен монтаж на етажерки за баня

Тъй като не всеки иска да пробива плочките си само заради една етажерка, за ваше удобство предлагаме и етажерки за баня с вендузи. Те се слагат на гладката повърхност на плочките и силата на вакуумното залепване пречи на етажерката да падне.

Ако ще съхранявате и използвате етажерката за по-тежки предмети, то нашата препоръка е да закупите продукт, който е предвиден за директен монтаж към стената.

Самият монтаж може да стане през плочката с дюбел за тухла или бетон, или пък може да се намести така че да пасне на фугата, където е значително по-безопасно за пробиване.В случай, че мястото не е подходящо и не пасва на фугата, тогава е важно пробиването да е бавно и безударно.

Защо етажерките ви да са от TeMax.bg

Понеже нашите предложения в аксесоари за баня са значително по-достъпни като цена от останалите, а като качество са точно това, което търсите и очаквате от вещ доставчик като нас.

Друг важен момент, е това че ние ще ви помогнем с информация, за да направите най-правилния избор за вашето пространство.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какъв е най-подходящият материал за етажерката за баня?

Етажерките за баня могат да бъдат направени от няколко материала. Ние от Temax.bg ще ви дадем повече информация за най-подходящите от тях.
* Неръждаема стомана
Етажерките за баня от този материал са издръжливи, устойчиви на корозия и лесни за поддръжка. Неръждаемата стомана е много подходящ материал за бани, в които се събира много влага.
* Метални етажерки
Те са много стилни и устойчиви на големи натоварвания. Предлагат се в различни цветове и пасват на интериора на всяка баня.
* Дървени етажерки
Те придават автентичен вид на помещението, но не са много устойчиви на влага. Съветваме ви да приложите специална защита от влага чрез спрей или друго покритие.

 

 

Как да монтирам етажерката на стената или на вратата?

Монтажът на етажерките за баня зависи от това на каква повърхност ще бъдат монтирани те. Предоставяме ви няколко стъпки, които да следвате при монтирането на етажерки:
* Подготовка на стената
Почистете добре стената преди да поставите етажерката. Ако по нея има тапети или плочки проверете за тяхната цялост.
* Изберете място за монтажа
Определете точната позиция, където искате да закрепите етажерката. За правилното поставяне използвахте нивелир.
* Отбележете точките преди да направите дупките
След като измерите направете отбелязване на точките, за по-точно пробиване на дупките.
* Пробиване
Използвайте диамантен въртящ се инструмент или ударен дрил, за да направите дупките на отбелязаните места.
* Поставяне

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от