Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Етажерки за баня

Филтри

1-32 от 43 продукти

Страница
  1. ЕТАЖЕРКА IKIGAI TRIAD PVC 18.5/12/53CM
    ЕТАЖЕРКА IKIGAI TRIAD PVC 18.5/12/53CM
    19,99 лв.
Филтри

1-32 от 43 продукти

Страница

Всяка баня извършва важна и основна функция за едно домакинство и малко са мокрите пространства, които не разполагат с поне някаква форма на етажерки за баня.

За това от TeMax.bg предлагаме различни по размер, форма и начин на монтаж етажерки, за да имате свободата на избор и да се спрете на това, което ще ви служи най-добре.

Как да изберете най-добрата етажерка за баня

Изборът на етажерка за банята може да бъде доста бърз и лесен или може да изисква значително количество мисъл, наложено от особеностите на вашето пространство.

Основното нещо, за което трябва да се замислите, е това дали продуктът ще бъде монтиран на шкаф, на ъглова позиция или на една равнина със стената.

Тъй като не всички бани са създадени еднакви с универсални размери и форми, това което нашият екип направи, е да ви предостави еднакви дизайни за различни опции.

Генерално има два основни вида етажерки, такива за ъгли и такива за директен монтаж към стената, като самият метод за монтиране може да варира значително в зависимост от вида на стената.

Друг важен аспект на избора за етажерката е това колко нива да има тя, дали да бъде с мрежести подноси и това какъв цвят и форма да бъде. Формата има директна връзка и с функционалността, тъй като не всички бутилки за шампоан могат да паснат на формите на по-малките етажерки.

В случай че вашите козметични и тоалетни продукти са с по-голям размер, нашата препоръка е да изберете етажерка за баня, която да позволи спокойното съхраняване на вашите принадлежности.

Етажерките с горен ред са идеални за по-обемисти или високи предмети и бутилки за шампоан или душ гел.

Правилен монтаж на етажерки за баня

Тъй като не всеки иска да пробива плочките си само заради една етажерка, за ваше удобство предлагаме и етажерки за баня с вендузи. Те се слагат на гладката повърхност на плочките и силата на вакуумното залепване пречи на етажерката да падне.

Ако ще съхранявате и използвате етажерката за по-тежки предмети, то нашата препоръка е да закупите продукт, който е предвиден за директен монтаж към стената.

Самият монтаж може да стане през плочката с дюбел за тухла или бетон, или пък може да се намести така че да пасне на фугата, където е значително по-безопасно за пробиване.В случай, че мястото не е подходящо и не пасва на фугата, тогава е важно пробиването да е бавно и безударно.

Защо етажерките ви да са от TeMax.bg

Понеже нашите предложения в аксесоари за баня са значително по-достъпни като цена от останалите, а като качество са точно това, което търсите и очаквате от вещ доставчик като нас.

Друг важен момент, е това че ние ще ви помогнем с информация, за да направите най-правилния избор за вашето пространство.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от