Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пране и гладене

Филтри

1-32 от 137 продукти

 1. КОФА PVC LUXURY 14L TP-133
  КОФА PVC LUXURY 14L TP-133
  9,99 лв.
 2. КОФА PVC КРЪГЛА БЕЗ КАПАК 15L N4 UP080K
  КОФА PVC КРЪГЛА БЕЗ КАПАК 15L N4 UP080K
  5,99 лв.
 3. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 10L N3 BL.UP079
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 10L N3 BL.UP079
  4,99 лв.
 4. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 10L N4 LUX UP619
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 10L N4 LUX UP619
  7,99 лв.
 5. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 15L N2 LUX UP622
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 15L N2 LUX UP622
  9,99 лв.
 6. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 20L N5 BL.UP081
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 20L N5 BL.UP081
  7,99 лв.
 7. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 20L N5 LUX UP623
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 20L N5 LUX UP623
  12,99 лв.
 8. КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 5L N2 LUX UP617
  КОФА PVC КРЪГЛА С КАПАК 5L N2 LUX UP617
  3,99 лв.
 9. КОФА PVC С ЦЕДКА 12L РАЗЛ.ЦВ.UP601
  КОФА PVC С ЦЕДКА 12L РАЗЛ.ЦВ.UP601
  4,99 лв.
Филтри

1-32 от 137 продукти

Всяко домакинство минава през един и същ цикъл всяка седмица – чистите и сгънати дрехи се носят, изцапват се, хвърлят се за пране, перат се и се простират, а след това се гладят. Това е един непрестанен и задължителен цикъл, от който няма бягане, затова ние от TeMax.bg направихме тази категория, в която ще намерите всичко нужно да улесните своя живот.

Как да улесните своето простираме у дома

Простирането е изкуство, или поне в това ще се опита да ви убеди всяка майка или баба. Ако простирате на външен простор, най-важно е да подредите дрехите по правилен начин, за да направите тяхното изсъхване по-лесно и бързо.

Но ако простирате на вътрешен простор, правилата за подредба са други, като по-късите дрехи като тениски и ризи са отпред, а чаршафите и калъфките са отзад. Разбира се, едва ли има простор без поне две дузини щипки и всякакви други въжета и кофички за други принадлежности за пране и гладене.

За да сте сигурни, че при полъх дрехите Ви няма да избягат и да потърсят друго семейство, е задължително да сложите поне по 2 щипки във всеки край, но как ще занесете мокрите и съберете сухите дрехи без кош или кофа? Затова тук ще откриете всичко нужно, с което да направите вашето пране и простиране в пъти по-лесно.

Какви продукти за пране и гладене предлагаме

Ако искате вие и вашето семейство да изглеждате прилежно и чисто, има голяма вероятност някъде в някой ъгъл на дома да има сгъната дъска за гладене. Но знаехте ли, че има дъски за гладене, които ви помагат, а не само заемат място?

Да, реално при нас можете да намерите продукти, които правят гладенето по-лесни и ефикасно само заради покритието на своята основа и заради меката подложка. Омекотяващата подложка подпомага гладенето на фини тъкани и текстили, които иначе биха били невъзможни или много трудни за гладене.

Поставката за горещата ютия също помага, особено когато идва с водач за кабел, който предотвратява затисването на кабела на ютията или смачкването на току-що изгладените дрехи.

Защо да се доверите на продуктите от TeMax.bg

Доверието се изгражда с време, затова ние от TeMax.bg се радваме на толкова доволни клиенти, тъй като сме вече повече от 15 години на пазара. Скромните ни начала ни позволиха да разбере нуждите на потребителите, и сега, когато вече сме сред лидерите в този бранш, можем да работим с перспектива и лоялност към всеки един от вас.

Продуктите, които сме избрали специално за вас са от високо качество, но идват на много добра цена. Сега винаги можете да разполагате с правилните принадлежности за пране и гладене.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от