Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кабелни превръзки (Свински опашки)

Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница

Кабелните ленти или както се знаят разговорно в строителната индустрия, свинските опашки, са специален клас биндер ленти за фиксиране и сортиране на захранващи и мрежови кабелни системи.

Те варират значително в дължината, дебелината и плътността на материала, като различните размери позволяват връзването и фиксирането на най-различни видове кабели и други конструкции.

Те са направени от трайно PVC, което имат огромна еластичност и същевременно твърдост, която дава сигурен начин за връзване и фиксиране на всякакви размери кабели.

Какви кабелни връзки има на пазара

На пазара има огромно разнообразие от кабелни връзки тип биндер ленти, като те се различават по няколко параметъра, а именно:

  • Размер – варират от 2.5мм до 7.6мм дебелина и от 60мм до 550мм дължина;
  • Цветове – бели, черни, прозрачни, червени, зелени, жълти и сини;
  • За фиксиране на малки кабели;
  • За фиксиране на дебели кабели;
  • За еднократно ползване;
  • За многократно ползване;
  • Кабелни връзки с основа за кабели.

Последните свински опашки са най-полезни за фиксирането на кабели за под, стена или друг вид инсталация, като се възползвате от вече налично легло за кабела. Така се избягва прекомерното стягане и прекратяване на важната изолация.

Има и свински опашки за фина електроника, като те са съответстващо на размера, фини и малки. Те най-често се ползват при фиксирането на мрежови кабели или кабелите във вътрешността на компютърен хардуер.

Какво са биндер ленти и защо са толкова полезни

Биндер лентите представляват ленти с множество степеновидни сегменти, които съответстват на еднопосочен механизъм за захващане. Този зъбчат механизъм работи на принципа на пружината, като захваща всеки следващ зъб без да позволява за връщане обратно.

Това прави този вид ленти изключително лесни за ползване, но същевременно и еднократни.

За щастие при нас можете да намерите и биндер ленти за многократна употреба, чиято цена отговаря на естеството на самата изработка и сложност на системата за захващане.

Различните марки кабелни връзки тип биндер ленти имат различен размер на зъбите, правейки ги по-подходящи или не за задържането на по-голямо напрежение и товар.

Най-ценните системи за захващане на кабели са системите отговорни за създаването на сигурност, но и тези, които са достъпни като цена и като нужното ниво от умения за употреба.

Кое е нещото, с което TeMax.bg превъзхожда останалите

Това, което превърна TeMax.bg в представител на качеството на разумна цена, е това, че разбираме нуждите на нашите потребите.

За нас е от значение това дали вашето време е оценено, затова решихме да не го губи с нискокачествени продукти за жълти стотинки.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от