Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Батерии

Филтри

1-32 от 60 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 60 продукти

Страница

Едва ли има дом, в който да няма поне едно устройство, работещо или изцяло или с възможност за работа на батерии. Това е така, защото батериите са изключително удобно средство за захранване с енергия на всевъзможни уреди и аксесоари и улесняват живота, позволявайки използването на съответните устройства, без да е необходимо те да бъдат включвани към електрическата мрежа.

Какви батерии ще намерите в хипермаркети “TeMax”

Както физическите ни магазини, така и нашият онлайн магазин TeMax.bg са снабдени с богат асортимент от батерии в различни ценови класове и най-многообразни разновидности. Тук ще намерите разнообразие от алкални батерии, литиеви батерии, цинкови батерии, батерии с премиум алкални технологии от висок клас в различни размери, видове и волтажи.

Разбира се, разполагаме и с презареждащи се батерии, които могат да бъдат използвани многократно, благодарение на възможността за презареждане, с помощта на специални зарядни станции. Батериите, които предлагаме са с дълъг експлоатационен живот, означен на опаковката на всеки артикул.

Тук може да намерите и най-класическите варианти за батерии, както и подсилени батерии, предназначени за тежки работни процеси. Ако има нещо, с което артикулите на TeMax.bg в категорията батерии се отличават, то това определено е страхотното съотношение между предлаганото качество на продукта и неговата цена.

Как да изберем правилните батерии

Ако за пръв път ви се налага да закупувате такива, може би не сте напълно запознати с различните разновидности на батериите. Те могат да се различават както по своята форма и размери, така и по техния химичен състав, а също така и по съответните параметри на тока, например неговото напрежение, капацитетът и прочие.

Друго голямо деление на батериите е според възможността за тяхното презареждане и спрямо нея, те могат да бъдат съответно еднократни или презареждащи се батерии, известни още като акумулаторни.

На опаковката на уреда, устройството или аксесоара, за който желаете да закупите батерии обикновено е указан типът, който отговаря на неговите параметри. В повечето случаи само този конкретен тип пасва на уреда, затова е важно да закупите точно такива батерии. Може да отворите капачето, зад което трябва да бъдат разположени батериите – там ще се ориентирате за техния размер, а в някои случаи и волтаж.

От там нататък изборът е според вашите предпочитания – дали искате да заложите на висок клас батерии с по-дълъг живот, или пък предпочитате да използвате устойчиви батерии за многократна употреба, а може и всичко това да няма значение за вас и да сте по-склонни да вземете най-обикновени еднократни батерии.

В TeMax ще намерите всички посочени варианти, като нашият съвет е да изберете батерии с по-дълъг живот, тъй като в дългосрочен аспект тяхната стойност се възвръща многократно, за разлика от по-евтините компромисни алтернативи.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от