Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Входни врати

Филтри

1-5 от 5 продукти

Филтри

1-5 от 5 продукти

Това, което една входна врата прави е да предостави сигурност, безопасност и безотказна функционалност на своите собственици. Тя трябва да бъде направена от солидни материали, които могат да издържат тестовете на времето, като работят безотказно.

Някога входните врати са се правили от солидно дърво, докато днес те се правят от стомана и солидни профили метал.

За да намерите вашите идеални входни врати, дали за къща или апартамент, е нужно да си дадете сметка за две основни неща – нейният размер и видът на самата каса.

От там ние от TeMax.bg можем да ви помогнем да намерите идеалното решение за вашия дом, тук и сега и то на отлично ниска цена.

Метална или дървена входна врата

За собствениците на един дом идва момент, в който трябва да решат дали да поставят метална или дървена входна врата на своя имот. И двата вида имат своите предимства и недостатъци, затова тук ще обсъдим накратко какви са те, за да ви помогнем да вземете информирано решение.

Дървените врати имат едно класическо усещане, която не може да бъде повторено от друг вид материал. Те са класически избор, които може да бъде пълен с орнаментика, която да зададе тон на целия дом.

Металните врати са солидни, направени да издържат теста на времето и с възможност за инсталация на силни ключалки и допълнителни системи за сигурност.

Те също така не изискват кой знае колко поддръжка през годините, освен може би освежаване на уплътненията. Това означава, че реално високата им цена си заслужава в дългосрочен план.

Съвети за избор на входни врати за дома ви

Изборът на входни врати е важен. Те трябва да са здрави, да не изискват поддръжка и да позволяват за модификация на системата за заключване. Желателно е вратите да бъдат представителни, красиви и лесни за отваряне.

Прекомерната тежест може да окаже ненужен товар на пантите, а това да причини предварително амортизиране на цялата система. Затова е най-добре да се избере метална врата с подсилени панти и добри системи за заключване.

Болтовите ключалки са добро начало, но вратите с подсилени и армирани панти за заключване са доста по-удачен избор ако искате да си гарантирате сигурност, спокойствие и безопасност.

Защо TeMax.bg винаги може да ви помогне

Ние сме експерти с вече 20 години опит в сферата на строителната индустрия, които помагат на своите клиенти да направят по-добри избори.

Възползвайте се от нашият център за клиентска връзка и направете кратка консултация с нашите експерти по телефона преди да вземете финално решение – така ще си гарантирате идеален избор всеки път.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от