Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Входни врати

Филтри

1-6 от 6 продукти

 1. ВРАТА ВХОДНА ANTHRACYTE ДЯСНА 197/90/7
  ВРАТА ВХОДНА ANTHRACYTE ДЯСНА 197/90/7
  299,99 лв.
 2. ВРАТА ВХОДНА ANTHRACYTE ЛЯВА 197/90/7
  ВРАТА ВХОДНА ANTHRACYTE ЛЯВА 197/90/7
  299,99 лв.
 3. ВРАТА ВХОДНА HERACLES ДЯСНА 197/90/7
  ВРАТА ВХОДНА HERACLES ДЯСНА 197/90/7
  449,99 лв.
 4. ВРАТА ВХОДНА HERACLES ЛЯВА 197/90/7
  ВРАТА ВХОДНА HERACLES ЛЯВА 197/90/7
  449,99 лв.
 5. ВРАТА ВХОДНА ДЯСНА 197/90/7 URBAN -9%
  ВРАТА ВХОДНА ДЯСНА 197/90/7 URBAN
  Специална цена 299,99 лв. Редовна цена 329,99 лв.
 6. ВРАТА ВХОДНА ЛЯВА 197/90/7 URBAN -9%
  ВРАТА ВХОДНА ЛЯВА 197/90/7 URBAN
  Специална цена 299,99 лв. Редовна цена 329,99 лв.
Филтри

1-6 от 6 продукти

Това, което една входна врата прави е да предостави сигурност, безопасност и безотказна функционалност на своите собственици. Тя трябва да бъде направена от солидни материали, които могат да издържат тестовете на времето, като работят безотказно.

Някога входните врати са се правили от солидно дърво, докато днес те се правят от стомана и солидни профили метал.

За да намерите вашите идеални входни врати, дали за къща или апартамент, е нужно да си дадете сметка за две основни неща – нейният размер и видът на самата каса.

От там ние от TeMax.bg можем да ви помогнем да намерите идеалното решение за вашия дом, тук и сега и то на отлично ниска цена.

Метална или дървена входна врата

За собствениците на един дом идва момент, в който трябва да решат дали да поставят метална или дървена входна врата на своя имот. И двата вида имат своите предимства и недостатъци, затова тук ще обсъдим накратко какви са те, за да ви помогнем да вземете информирано решение.

Дървените врати имат едно класическо усещане, която не може да бъде повторено от друг вид материал. Те са класически избор, които може да бъде пълен с орнаментика, която да зададе тон на целия дом.

Металните врати са солидни, направени да издържат теста на времето и с възможност за инсталация на силни ключалки и допълнителни системи за сигурност.

Те също така не изискват кой знае колко поддръжка през годините, освен може би освежаване на уплътненията. Това означава, че реално високата им цена си заслужава в дългосрочен план.

Съвети за избор на входни врати за дома ви

Изборът на входни врати е важен. Те трябва да са здрави, да не изискват поддръжка и да позволяват за модификация на системата за заключване. Желателно е вратите да бъдат представителни, красиви и лесни за отваряне.

Прекомерната тежест може да окаже ненужен товар на пантите, а това да причини предварително амортизиране на цялата система. Затова е най-добре да се избере метална врата с подсилени панти и добри системи за заключване.

Болтовите ключалки са добро начало, но вратите с подсилени и армирани панти за заключване са доста по-удачен избор ако искате да си гарантирате сигурност, спокойствие и безопасност.

Защо TeMax.bg винаги може да ви помогне

Ние сме експерти с вече 20 години опит в сферата на строителната индустрия, които помагат на своите клиенти да направят по-добри избори.

Възползвайте се от нашият център за клиентска връзка и направете кратка консултация с нашите експерти по телефона преди да вземете финално решение – така ще си гарантирате идеален избор всеки път.

Прочети повече

Кой тип материал е най-подходящ за входни врати?

Няма точен отговор на този въпрос, защото всичко зависи от индивидуалните предпочитания на собственика на сградата. Можем да посочим кои са най-често предпочитаните материали за входни врати. В това число се включват стомана, алуминий, PVC, дърво.
Всеки един материал има определени предимства. Стоманените врати осигуряват сигурност и са много издръжливи. Те предоставят добра топлозащита.
Дървените врати са популярни със своя естетически и естествен вид. Те са предпочитани за допълнение към интериорния дизайн и предоставят класически вид на дома.
PVC вратите са лесни за поддръжка и предлагат добра устойчивост на влага. Те също са предпочитани поради достъпните си цени.

 

 

Какъв е стандартният размер на входните врати в България?

Входните врати, които се предлагат на българския пазар, включително в онлайн магазина на Temax.bg имат стандартни размери от 90 см широчина и 200 см височина. Тези размери са широко приети и отговарят на стандартните строителните изисквания на повечето сгради.
Въпреки това вие може да направите поръчка за изработката на врата с размери по ваша преценка. Това позволява изпълнението на индивидуални предпочитания, които някои проекти могат да изискват.
При избор на входна врата за нова сграда трябва да се направи предварително измерване на отвора предвиден за монтирането на вратата.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от