Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хидроизолация

Филтри

1-32 от 56 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 56 продукти

Страница

Хидроизолацията е един от начините едно домакинство да гарантира пълната водонепромукаемост на интериора и екстериорните стени, тавани и балкони. Ако вашият дом има хроничен проблем с влагата и не сте сигурни как да подходите, то тогава най-вероятно имате нужда от хидроизолация.

Модерните технологии за хидроизолиране са произвели пет основни вида хидроизолации според различните видове приложения. Тук можете да намерите всички пет вида отделени в различни категории.

За да сме сигурни, че ще разполагате с възможно най-доброто на пазара, избрахме да работим единствено с доказани експерти в тази сфера.

Ползите от хидроизолацията за вашия дом

Най-очевидните ползи от ползването на хидроизолация в един дом е липсата на влага, в което и да е помещение. Много често тези способи за предотвратяване на влага се ползват в бани и кухни като част от основната строителна дейност.

Модерното и ново строителство използва именно такива методи за предотвратяване на течове и просмукване на влага през основната плоча на етажа. Това е добре за тези живеещи в ново строителство, но тези в старо строителство най-вероятно вече са имали такива проблеми.

Течовете в банята са особено неприятни не само за собствениците на един имот, но и на съседите директно под тях. За да се предотвратят такива проблеми, при основен ремонт се използват течна изолация против вода и изолационни ленти.

Лентите се поставят на ъглите на стаята и на снадката между стената и пода, тъй като това са най-уязвимите места в една стая.

Как да изберете своята хидроизолация

Тъй като има пет основни метода на хидроизолиране може да се окаже трудно да направите избор, който да пасне на вашите нужди. Освен ако не сте експерт сигурно се чудите каква е разликата между битумна изолация и течна изолация.

Чудите се дали е нужно да грундирате преди това или можете да действате и без такава подготовка. Истината, е че самото приложение ще изиска от вас правилния вид изолация против вода и течове.

Течните изолации се ползват на места с порести повърхности – те често се прилагат за интериорни решения. Битумните смеси се прилагат на покриви, тъй като самата им химия ги защитава от слънцето, правейки ги от доста добра алтернатива на другите налични избори.

Защото качеството може да е на добра цена – TeMax.bg

От TeMax.bg разбрахме, че качеството може да бъде намерено и на добра цена, затова създадохме богато зареден онлайн магазин за строителни стоки и различни видове изолация, за да може всеки да се радва на този факт и да печели от него.

Изберете своите продукти за дома още днес и подобрете своя начин на живеене мигновено.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво е хидроизолация и защо е важна при строителството?

Хидроизолацията представлява процес, който се използва за предотвратяване на проникването на влага или вода през строителни повърхности или конструкции. Това е техника, която се прилага с цел предпазване на сградите и обектите от повреди причинени от вода или влага.
Хидроизолацията има няколко предимства за строителството, които експертите от Temax.bg ви представят:
* Спира проникването на влага в дълбочината на конструкции и сгради;
* Подходяща е за поставяне на стени, тавани и запълва пукнатините по тях, за да не прониква вода;
* Поставянето на хидроизолация удължава живота на сградата.

 

Кои са най-подходящите материали за хидроизолация?

Хидроизолацията може да бъде направена от много материали. Сега ще разгледаме най-разпространените от тях:
* Битумни мембрани
Това са хидроизолационни материали, които се използват в изолацията на плоски покриви. Те са гъвкави и еластични, като предпазват от проникване на влага и са устойчиви на UV лъчи.
* Полимерни мембрани
Този вид материали са изключително устойчиви на влага и са подходящи за хидроизолация на басейни.
* Хидроизолационни бои
Това са прозрачни бои, които се използват за вътрешна и външна хидроизолация на стени и тавани като образуват защитен слой, който ги предпазва от влага и микроорганизми.
* Гумени материали
Намират приложение в хидроизолацията на басейни.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от