Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Врати за баня

Филтри

1-6 от 6 продукти

  1. ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ДЯСНА
  2. ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ЛЯВА
Филтри

1-6 от 6 продукти

Ремонта на банята е един проект, който изисква много време и средства. Ако добре знаете това, значи сте на финалната права в освежаването на вашата баня. Не е ли време да помислите за последните детайли?

В нашата категория Врати за баня ви представяме няколко модела алуминиеви врати в различни цветове. Ако все още не сте убедени, че алуминият е най-добрият материал за врата, която да поставите във вашата баня, то до края на този текст ще сте готови да направите своята поръчка.

Предимства на алуминиевите врати за баня

Ако сте наблюдателни може би сте забелязали, че вратите на мокрите помещения в много хотели са алуминиеви. Това не е само заради достъпната цена на този материал, а и заради многото предимства, които притежава.

Съотношението между цена и качество, което алуминиевите врати за баня предлагат не може да се сравни с никой друг материал. Започнахте ли вече да обмисляте поставянето на врата за баня от алуминий? Ето още няколко причини да го направите:

  • Лекота на материала

Малко хора знаят, че вратите от метал или стъкло започват да провисват с времето. Това е причината за появата на проблеми при затварянето на вратата.

Алуминият е много по-лек в сравнение с изброените материали. Поставянето на алуминиева врата не предполага увисване, което запазва по-добра топло и звукоизолация на помещението.

  • Водоустойчивост

Невъзможно е да предпазите вратата на банята от изпръскване с вода. Алуминият е материал, който се характеризира с висока водоустойчивост, което го увеличава експлоатационни период на вратите за баня изработени от този материал.

  • Лесна поддръжка

Алуминиевите врати не изискват периодично пребоядисване. Единственото, което трябва да правите за да запазите по-дълго вратата е периодично да я почиствате.

  • Бърз монтаж

Друга причина, поради която алуминиевите врати за баня са толкова разпространени е лесният и бърз монтаж. Те са подходящи за инсталиране на стени с различна по вид повърхност.

Полезни съвети как да изберете врати за баня

Искаме да засегнем нещо много важно, което повечето хора пренебрегват, когато избират врати за помещенията в апартамента. Това е посоката на отваряне.

Когато избирате врата за банята трябва да се съобразите с посоката на отваряне на избрания от вас модел. Обмислете дали има достатъчно разстояние между вратата и шкафчетата в банята. Също така трябва да вземете под внимание ако вратата се отваря в посока към стъкло или огледало.

Освен това трябва да измерите касата на вратата и да изберете модел, който перфектно пасва на височина или ширина. Разгледайте вратите, които предлагаме в Temax.bg е направете своя избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от