Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Врати за баня

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Вратите за баня са доста ценен ресурс, който никак не бива да се подценява. Те не са просто врати – те предотвратяват навлизането на влага в помещения, в които влагата не е добре дошла.

Тези врати някога са се прави от дърво, а дървото попива влагата като гъба, което евентуално води до гниене, а това води до грозни гледки. Затова от TeMax.bg избрахме да ви предложим врати за баня, които не гният а стоят трайни и в добро състояние доста дълго време.

За нас е важно вие да разполагате с нещо качествено, затова не се правили компромис с нашата селекция – така всички ще останем доволни.

Правилен монтаж на врати за баня

За да монтирате една врата, каквато и да е тя, е добре тя първо да има правилно монтирана каса. Касата е облицовката на отвора, в които ще влезне врата и тъй като тя самата е с правилна форма, е добре и касата да бъде с правилна форма.

В противен случай ще се появят пролуки в самия монтаж през които ще премина светлина, а през не ще премине и доста влага. За щастие касите на вратите за баня с направени от твърд материал, който не се огъва.

Това улеснява нивелацията на самата каса, но остава въпросът за височината на прага. Този праг е важен за спиране на водата от навлизане, но може да се окаже прекалено висок за престъпване – внимавайте с този детайл – доста е важен.

От какъв материал са направени най-добрите врати за баня

Повечето модерни врати за баня са направени от комбинация между алуминий и ПДЧ, като има модели, които носят и огледало от вътрешната или външната страна.

Всички тези видове материали са подбрани така, че да са възможно най-издръжливи на корозия и дългосрочна излагане на влага, високи температури и прочее.

Касите на самите врати са направени от алуминий, които е лек и доста твърд материал – неговата твърдост и липсата на корозия го правят идеалният избор. Пантите са направени от полимери и стомана, а самата брава е направена от пластмаса тип PVC.

Всичко това се комбинира в доста здрав продукт, който гарантира липсата на влага отвъд банята.

Защото ние ценим високото качество – TeMax.bg

От TeMax.bg вярваме, че качеството е най-важното нещо, към което трябва да се стремите, когато избирате своите продукти, но също така вярваме, че то си има цена.

За щастие при нас цената на качеството не е висока, за разлика от това, което търсите – а именно надеждност.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от