Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Машини за рязане на плочки

Ако се нуждаете от машини за рязане на плочки и первази, то ние от TeMax сме се постарали до вас да достига истински колорит от най-добрите произведения, появявали са се някога на пазара.

Прецизно и внимателно сме селектирали множество продукти, които вярваме, че ще отговорят на нуждите и търсенията дори на най-взискателните и претенциозни клиенти. Всички артикули в тази категория са продукти на успешни и доказали се марки.

При направата им са включени устойчив клас материали, чиято издръжливост не подлежи на коментар. Това, на свой ред, е предпоставка за дългия експлоатационен период, който ще ви застигне веднага след като бъде финализирана покупката.

Машини за рязане на плочки и первази – защо да изберете оналйн магазина TeMax?

Съществуват множество на брой причини, подтикващи ви да изберете онлайн магазина TeMax. На първо място е огромното разнообразие, достигащо до потребителите. Малко са на брой търговските обекти, които ви позволяват да се възползвате от толкова богата продуктова гама.

Дори не сме сигурни дали съществува такъв. Ние сме проучили внимателно всяка една машина за рязане на плочки и первази и едва след това сме я включили като част от нашия цветен коктейл.

Дълго време се опитваме да създадем специално за вас перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате. Днес гордо заявяваме, че сме постигнали целите си и всички вие можете да инвестирате в машина, без да променяте банковата си сметка.

Разполагаме с множество и най-разнообразни машини, спрямо предназначение, функции, материали, участващи при производството, производител и други.

Ако изпитвате затруднение и все още не сте сигурни кое от многото предложения отговаря на вашето търсене, то ние сме в готовност да ви окажем съдействие. Благодарение на високия професионализъм, с който разполагат нашите служители, вие бихте могли да извършите перфектния избор, за който да не съжалявате след време.

Прочети повече
Филтри

1-5 от 5 продукти

 1. МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ RD-ETC20 600W 180ММ
  МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ RD-ETC20 600W 180ММ
  139,99 лв.
 2. МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 400ММ
  МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 400ММ
  24,99 лв.
 3. МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 500ММ
  МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 500ММ
  39,99 лв.
 4. МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 600ММ
  МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ TAYFUN 600ММ
  54,99 лв.
 5. МАШИНА ЗА ТЕРАКОТ ПРОФЕС.600ММ RDTC14/1
  МАШИНА ЗА ТЕРАКОТ ПРОФЕС.600ММ RDTC14/1
  119,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от