Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Термометри

Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

Термометрите са нещо, без което извършването на много домакински, промишлени и производствени дейности биха били невъзможни. Благодарение на тях ние можем да определим достигнатата температура.

В категорията Дребни помощни аксесоари обръщаме специално внимание на термометрите. За нас е важно винаги да ви осигуряваме домакинските пособия, които ще са ви от най-голяма полза. Преценихме, че термометрите са част от тези важни домашни аксесоари.

Какви видове термометри ще намерите при нас

В едноимената категория сме побрали видове термометри, които са подходящи за използване в домакинството или други битови дейности. За да добиете най-ясна представа за видовете термометри, които може да поръчате от Теmax.bg следва да разгледаме някои от тях:

  • Влагомер

Този уред има пластмасов корпус с метални сонди и дигитален циферблат. В комплекта има включена батерия.

  • Термометър тип Метеорологична станция

Този уред може да измерва вътрешна температура между 0 и 50 градуса по Целзиий. Използва се също за измерване на влажността. В комплекта не са включени батерии.

  • Автомобилен термометър

Изработен е от пластмаса и обхваща температурни стойности между -30 и +50 градуса.

  • Термометър за мазнина

Този уред се използва за измерване на температурата на пържене. Корпусът е изработен от метал като има добавена щипка за закрепяне към съдовете.

  • Термометър за печене

Това е таймер за следене на времето за печене според температурата. Уредът е изработен от висококачествена стомана. Използва се за поставяне на грил или пещ.

  • Термометър за почва

Изработен е от пластмаса и не съдържа живак.

  • Хидрометър

Този уред едновременно измерва температурата на въздуха и влажността. Изработен е от месинг и е подходящ за монтиране на стена.

Освен до тук изброените видове термометри при нас ще намерите и обикновени уреди за измерване на стайна температура. Разгледайте различните дизайни и стойностите, които обхващат, за да направите най-добрият избор за покупка.

Защо термометърът е задължителен за едно домакинство

Поставянето на стенен термометър е задължително за всеки един дом. По този начин лесно може да следите температурните стойности във вашето жилище и да прецените дали трябва да използвате още източници на отопление през зимата.

Оптималната температура, която трябва да се поддържа в дома е между 18 и 20 градуса. Тя разбира се може да варира според предпочитанията на членовете на домакинството.

За любителите на готвенето препоръчваме да се снабдят с термометри за печене и пържене. По този начин те ще могат да следят температурата по време на приготвяне на храната и да я регулират според посочените указания.

Каквато и да е причината за изпасването на термометър, той си остава един задължителен аксесоар в дома, който има много приложения.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от