Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Моноблокове

Филтри

1-25 от 25 продукти

 1. МОНОБЛОК SENATOR, ЗАДНО ОТТИЧАНЕ, С КАПАК -22%
  МОНОБЛОК SENATOR, ЗАДНО ОТТИЧАНЕ, С КАПАК
  рейтинг:
  100%
  Специална цена 125,99 лв. Редовна цена 162,99 лв.
Филтри

1-25 от 25 продукти

Съвременните потребители масово предпочитат моноблока с долно оттичане при обзавеждането на банята и тоалетната. Състои се от казанче и тоалетна чиния, които могат да бъдат едно цяло или не. Ако изберете първия вариант, то рискът от течове е нулев. Разбира се това се отразява и върху по-високата цена на продуктите, предлагани в онлайн магазина ни.

Освен теча, за който споменахме, моноблоковете са предпочитани още и заради лесното монтиране. Не е необходимо да притежавате специални умения или компетенции, за да го поставите на избраното от вас място.

Единственото важно нещо, с което да се съобразите, е да измерите внимателно и прецизно разстоянието между пространството и монтажните отвори, така че да не се получи разминаване.

Не забравяйте, че моноблокът е с фундаментално значение при обзавеждането на всяка една баня, затова и изборът му се оказва сложна задача. Съветваме ви да се консултирате със специалистите от онлайн магазина, така че покупката ви максимално да отговаря на търсенето.

В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние ви предлагаме продукти, които са дело на известни и утвърдени световни марки. Това до известна степен е доказателство, че направената инвестиция ще се възвърне многократно напред във времето.

Как да изберем моноблок с долно оттичане от TeMax?

Няколко са основните фактори, с които да се съобразите, докато извършвате покупка. Ето и някой от тях:

 • форма;
 • размери;
 • вместимост на тоалетното казанче;
 • вид на оттичането;
 • цена.

В категорията сме селектирали не малко модели. Част от тях спадат към по-високия клас и се предлагат в комплект с биде и седалка със забавено падане.

По-ниският клас модели не разполагат с биде. Това, разбира се, съвсем не значи, че качеството е по-ниско. Двустепенният бутон е едно от предимствата, които предлагат отделни видове моноблокове. Така вие притежавате възможността сами да определяте какво количество вода желаете да пуснете при измиването на тоалетната чиния.

Размерът и формата са друг фактор, който не ви съветваме да пренебрегвате. Важно е да вземете под внимание цялостния дизайн на самото положение, както и да помислите върху това по какъв начин желаете да разпределите отделните профили за баня, така че крайният резултат да бъде зашеметяващ.

Ние от TeMax ви предлагаме наистина богато разнообразие от висококачествени продукти, които веднъж поставени в помещението, то няма да се наложи да ги подменяте. Те са устойчиви, изпипани до съвършенство и умеещи да задоволят физиологичните нужди на потребителите. Доверете ни се и заедно ще превърнем банята в място, без аналог. Нашите моноблокове са разумният избор за практичния човек!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какво представлява моноблок с долно оттичане?

При моноблокът, казанчето на тоалетната е свързано с корпуса по максимално компактен начин.
Това е предпочитан вариант в днешно време, за разлика от моделите, при които казанчето е отделено, тъй като спестява много пространство, а освен това всичко необходимо е обединено в едно цяло. Този фактор значително улеснява потребителите, тъй като не се налага да търсят отделни компоненти и да ги съобразяват един спрямо друг.
Според вида на оттичането си моноблоковете биват различни видове. При долното оттичане отводнителният канал е разположен директно на пода, което е предпочитаният вариант поради редица причини.
В случай, че се нуждаете от допълнителни съвети при избор на моноблок, или имате въпроси относно техния монтаж, можете да се обърнете към екипа на TeMax.bg за изчерпателна информация.

 

Кои са най-предпочитаните моноблокове?

Днешният пазар за баня и ВиК предлага най-различни видове моноблокове, някои от които притежават допълнителни функционалности като седалка със забавено падане. При обзавеждането на модерния дом това е често предпочитан вариант поради удобството, което предлага.
Сравнително по-често биват избирани и моделите, които идват в комплект с биде, тъй като по този начин получавате всичко необходимо за обзавеждането на банята наведнъж.
В днешно време много потребители предпочитат онези модели, които са с по-обобщена форма без прекалено много ръбове и извивки, тъй като тяхната поддръжка и почистване е в пъти по-лесна. Формите, които са по-груби и правоъгълни, а не обли, се вписват успешно в интериора на модерния дом, което е друга важна причина да бъдат избирани по-често в съвременния свят.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от